• Thumb 402a34341661953712c2a94241da4972
  • Thumb 5418ae898a0015528c1cb92453a1561d

Забезпечити раціональне використання бюджету Костянтинівської громади

ПІБ ініціатора: Чумаков Петро Петрович
Дата початку збору підписів: 18.01.2021 09:58

Пропонується внести зміни до Рішення міської ради №7/3 - 22 від 30.12.2020р. , якими скасувати премію міському голові у розмірі 150 % середньомісячної заробітної плати, залишивши надбавку за високі досягнення в праці у розмірі 50 % посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг і вислугу років. Питання про встановлення премії міському голові та її розміру розглянути за підсумками роботи міського голови за перше півріччя 2021 року.
Пропонується також вилучити з рішення пункт 2, яким передбачено надання матеріальної допомоги міському голові для вирішення соціально-побутових питань, допомоги на оздоровлення, а також премій з нагоди державних і професійних свят у розмірі середньомісячної заробітної плати.
Зекономлені кошти спрямувати на покращення якості медичного обслуговування мешканців громади, закупівлю медичних препаратів, покращення якості харчування учнів шкіл та вихованців дитячих садків.

гр. Чумакову П.П.
е-mail:petrochunakov@gmail.com

Відповідь на електронну петицію

Виконавчий комітет Костянтинівської міської ради повідомляє, що строк збору підписів на підтримку електронної петиції «Забезпечити раціональне використання бюджету Костянтинівської громади» закінчився. Петиція набрала 37 голосів.
      Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції» передбачено, що електронна петиція, яка в установлений термін не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів розглядається як звернення громадян відповідно до цього Закону.
      Таким чином, згідно пункту 3.5 Порядку подання та розгляду електронної петиції, адресованої Костянтинівській міській раді, затвердженого рішенням міської ради від 22.09.2016 № 6/69-1252 «Про Порядок подання та розгляду електронної петиції, адресованої Костянтинівській міській раді», електронна петиція буде розглянута як звернення.

Секретар міської ради                        Д.В. Коржиков