• Thumb 8de8477d9d5ab86e37ba5dd558e53f30
  • Thumb 1b327f38f8f33dd9618b8a65a6f5e39f
  • Thumb f6a777ff375e6d44b5015816dea3951e
  • Thumb 0bb04040bf723046c8b80f1ff9ca2b1d

Щодо створення комунального підприємства по виробництву переносних стільців для мешканців Костянтинівської громади

ПІБ ініціатора: Єрємєєв Михайло Володимирович
Статус: На розгляді
Дата початку збору підписів: 02.07.2021 13:34

Вже декілька років на території Костянтинівської міської територіальної громади зупинки громадського транспорту не обладнані належним чином місцями для сидіння. Періодичність рейсів за наявними автобусними маршрутами складає не менше 15-20 хвилин у денний час. Громадяни, що користуються послугами автобусних перевізників на території нашої громади, вимушені терпіти незручності при очікуванні чергового автобусного рейсу, стоячи на ногах тривалий час, що може призвести до погіршення стану здоров'я, особливо у людей похилого віку та у спекотний період року. Виходячи з того, що юридичні особи, відповідальні в Костянтинівській громаді за підтримку у належному стані зупинок громадського транспорту, не спроможні виконувати свої зобов'язання по ремонту та обладнанню цих зупинок, одним із варіантів подолання цієї проблеми є виробництво та продаж переносних стільців за прикладом тайванського виробника, який розробив прогулянкову палицю-cтілець ( https://www.taiwanexcellence.org/en/award/product/27016 https://www.step2gold.com/upload/product/1603101724053.pdf https://youtu.be/wti9Y-8GGAY ). Враховуючи, що діючі комунальні підприємства, засновниками яких є Костянтинівська міська рада минулих скликань, не подолали власну корупцію, є малоефективні, а їхні керівники не мають креативного мислення, прошу створити нове комунальне підприємство, яке б могло перейняти зазначений іноземний досвід по виробництву переносних стільців ( інших товарів повсякденного вжитку) для мешканців Костянтинівської громади, а керівника такого підприємства обрати на прозорому конкурсі із залученням громадськості.