Звільнити начальника управління Барабаш О.В.

ПІБ ініціатора: Ирина Анатольевна Давыденко
    Дата початку збору підписів: 29.11.2016 16:15

Просимо звільнити з посади начальника Управління освіти Барабаш О.В. Вважаємо що вона не відповідає своїй посаді так як не впроваджує в діяльність навчальних закладів прогресивні методи та стандарти які вимагає Міністерство науки та освіти України. Наші навчальні заклади не беруть участі в освітній реформі в школах та інших навчальних закладах не обговорюються реформа в сфері освіти не надається ніяких пропозицій по розвитку освіти.
    За час її знаходження на посаді у неї були конфлікти з керівництвом багатьох навчальних закладів але Барабаш О.В. не вирішує ситуацію ...
    Вона не йде на діалог з керівниками закладів освіти, а вирішує питання тільки через оголошення дисциплінарних стягнень та погроджує звільненнямпідлеглим. Своєю діяльністю Барабаш О.В. перешкоджає всьому прогресивному та інноваційному в освіті м. Костянтинівка.
    Ми маємо право на свою думку відносно тієї особи яка виконує управлінську та розпорядчу функцію яка викликає нашу недовіру. Просимо втрутитися в дану ситуацію та звільнити начальника управління освіти м. Костянтинівка з займаної посади.

Електронну петицію «Звільнити начальника управління Барабаш О.В.» було розглянуто на засіданні постійних комісій міської ради з питань освіти, науки, у справах молоді, культури, фізкультури і спорту і з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку, охорони прав, свобод та законних інтересів громадян. Результати розгляду   направлено до Департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації.