ПІБ ініціатора: Дерека Олександр Михайлович
    Дата початку збору підписів: 18.08.2016 10:55

З великим подивом виявив на сторінці петицій офіційного сайту Костянтинівського міської ради так звану петицію - "Звільніті начальника управління освіти Барабаш О.В. за постійні приниження гідності освітян міста. (Ст.21, 28 Конституції України)", яка насправді петицією не є. Адміністратор сайту повинен розрізняти петицію від звичайного наклепу.

Якась Ганна Олексіївна Стрюкова, примірявши на себе "мантію судді" робить обвинувальний висновок про, нібито, порушення статей Конституції, зазіхаючи при цьому на честь і гідність іншої людини, що є караним.

На підставі викладеного, вимагаю щоб матеріали такого роду були заборонені до публікації на офіційному сайті Костянтинівського міської ради, без їх попередньої юридичної оцінки. Не можна робити сторінку петиції "сміттєвої".

Костянтинівська  міська рада повідомляє, що строк збору підписів на підтримку електронної петиції «Заборонити публікацію петицій які принижують честь, гідність, є недоведеними, або брехливими»  закінчився. Законом України «Про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції" передбачено, що електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до цього Закону.
    Відповідно до ст.5 вищезазначеного закону у зверненні крім прізвища, ім’я, по батькові має бути зазначено місце проживання громадянина. На жаль, відомості про місце Вашого проживання відсутні. Таким чином, електрона петиція «Заборонити публікацію петицій які принижують честь, гідність, є недоведеними, або брехливими»  не може бути зареєстрована як звернення громадян, оскільки це буде суперечити чинному законодавству.
    У разі, якщо Ви бажаєте отримати письмову відповідь на звернення, рекомендуємо Вам звернутися до виконкому міської ради у встановленому порядку.