ПІБ ініціатора: Азаров Олег Анатолійович
    Дата початку збору підписів: 19.08.2020 10:40

Мешканці Костянтинівки вимагають забезпечити соціальні стандарти водопостачання у всіх районах міста.
    Навіть після проведених ремонтів на магістральному водоводі Другого Донецького водопроводу, та відновлення водопостачання на місто Костянтинівку, в багатьох районах водопостачання не відновлюється. При цьому, в інших районах, питна вода "річками" тече вулицями міста, без обліку та можливості її використання за належністю. Відповідні служби міста зрозумілої відповіді не надають.

Міжнародний комітет Червоного хреста в Україні застерігає, що не забезпечення водопостачання та відсутнсіть питної води на Донбасі під час пандемії коронавіруса COVID-19 може привести до катастрофи (заява прес-секретаря делегації МКЧХ в Україні Олександра Власенко).

Виконавчий комітет Костянтинівської міської ради повідомляє, що строк збору підписів на підтримку електронної петиції «Вимагаємо забезпечити соціальні стандарти водопостачання у всіх районах міста Костянтинівка» закінчився.
    Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції» передбачено, що електронна петиція, яка в установлений термін не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів  розглядається як звернення громадян відповідно до цього Закону.
    Таким чином, згідно пункту 3.5  Порядку подання та розгляду електронної петиції, адресованої Костянтинівській міській раді, затвердженого рішенням міської ради від 22.09.2016 № 6/69-1252 «Про Порядок подання та розгляду електронної петиції, адресованої Костянтинівській міській раді»  електронна петиція буде  розглянута як звернення.

Міський голова                                     С.Д. Давидов