Відремонтувати дороги

ПІБ ініціатора: Чубук Валентин Миколайович
    Дата початку збору підписів: 29.08.2016 08:39

Потрібно негайно відремонтувати вулиці міста Костянтинівки , т.я. вони загрожують життю мешканців міста які користуються такими шляхами: Европейська(Калініна)-Калмикова, Героїв праці (Фрунзе), Мінська, Магістральна.

Костянтинівська  міська рада повідомляє, що строк збору підписів на підтримку електронної петиції «Відремонтувати дороги»  закінчився. Законом України «Про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції" передбачено, що електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до цього Закону.
    Відповідно до ст.5 вищезазначеного закону у зверненні крім прізвища, ім’я, по батькові має бути зазначено місце проживання громадянина. На жаль, відомості про місце Вашого проживання відсутні. Таким чином, електрона петиція «Відремонтувати дороги»  не може бути зареєстрована як звернення громадян, оскільки це буде суперечити чинному законодавству.
    У разі, якщо Ви бажаєте отримати письмову відповідь на звернення, рекомендуємо Вам звернутися до виконкому міської ради у встановленому порядку.