Відремонтувати дорогу між костянтинівкою та іванопілля.

ПІБ ініціатора: Золотько Олександр Валерійович
    Дата початку збору підписів: 06.05.2019 13:02

Вже багато років цією дорогою ніхто не займається. Частина дороги від переїзду до річки науміха. На легковому автомобілі вже неможливо проїзджати. Прийміть будь ласка хоть якісь міри.

Костянтинівська міська рада повідомляє, що строк збору підписів на підтримку електронної петиції  «Відремонтувати дорогу між Костянтинівкою та Іванопілля» закінчився.
    Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції» передбачено, що електронна петиція, яка в установлений термін не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів  розглядається як звернення громадян відповідно до цього Закону.
    Відповідно до ст.5 вищезазначеного закону у зверненні крім прізвища, ім’я, по батькові має бути зазначено місце проживання громадянина.   У відомостях про місце проживання ініціатора петиції зазначено тільки назва населеного пункту. Таким чином, електрона петиція не може бути зареєстрована як звернення громадян, оскільки це буде суперечити чинному законодавству.
    У разі, якщо Ви бажаєте отримати письмову відповідь на звернення, пропонуємо звернутися до виконавчого комітету міської ради у встановленому порядку.

Секретар мicькоi ради                        Ю.Г.Разумний