• Thumb f08de631260b8c0851bd04cf2a3519b0

Відновлення доріг і тротуарів після ремонтних робіт

ПІБ ініціатора: Разпутько Михайло Валерійович
Дата початку збору підписів: 11.08.2016 14:36

Після проведення аварійних робіт по ліквідуванню поривів водо-, тепло,- газопостачальних мереж, які знаходяться під землею, відповідні підприємства залишають після себе зруйноване дорожнє покриття — знищені тротуари, проїжджі частини, а інколи і приватної власності. Залишаються розриті, або недбало зариті траншеї поблизу житлових будинків.

Дана практика, звичайно, призводить до маси проблем: після дощу розмивається земля, в результаті чого неможливо пройти через бруд; в суху та вітряну погоду розноситься пил; потенційно — це небезпека дорожнього руху; у всякому разі — страждає естетичний вигляд міських вулиць і дворів.

Вважаю за необхідне розробити механізм, який би зобов'язував підприємства проводити відновлювальні роботи дорожнього або земельного покриття та інших інженерних елементів і споруд, зруйнованих внаслідок проведення відповідних робіт. І передбачити жорсткі заходи відповідальності в разі його порушення.

Костянтинівська  міська рада повідомляє, що строк збору підписів на підтримку електронної петиції «Відновлення доріг і тротуарів після ремонтних робіт»  закінчився. Законом України «Про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції" передбачено, що електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до цього Закону.
Відповідно до ст.5 вищезазначеного закону у зверненні крім прізвища, ім’я, по батькові має бути зазначено місце проживання громадянина. На жаль, відомості про місце Вашого проживання відсутні. Таким чином, електрона петиція «Відновлення доріг і тротуарів після ремонтних робіт»  не може бути зареєстрована як звернення громадян, оскільки це буде суперечити чинному законодавству.
У разі, якщо Ви бажаєте отримати письмову відповідь на звернення, рекомендуємо Вам звернутися до виконкому міської ради у встановленому порядку.