• Thumb 4a2707265913da6120b208ba9ddf1a99

Увеличить график движения автобусов до 21.00

ПІБ ініціатора: Третяк Галина Олександрівна
Дата початку збору підписів: 10.08.2016 08:25

Одна из проблем нашего города состоит в том, что после 19.00 кроме как на такси по городу добраться невозможно. Перевозчики, говорят, что дежурный автобус проезжает и людей в него садится мало. Т.к дежурный автобус ходит нерегулярно, соответственно люди на него и не рассчитывают. Почему в соседней Дружковке городской транспорт ходит до 21.00, а в Константиновке после 7 вечера жители уже не должны хотеть куда либо добраться. Если график движения будет постоянным до 21.00, соответственно и загруженность транспорта будет соответственной, только график должен вводиться не на 2-3 дня, финансовой отдачи от такого жеста точно не будет. Давайте помотрим сколько жителей ЗА то, что бы график движения автобусов был продлен на постоянной основе до 21.00.

Костянтинівська  міська рада повідомляє, що строк збору підписів на підтримку електронної петиції «Увеличить график движения автобусов до 21.00»  закінчився. Законом України «Про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції" передбачено, що електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до цього Закону.
Відповідно до ст.5 вищезазначеного закону у зверненні крім прізвища, ім’я, по батькові має бути зазначено місце проживання громадянина. На жаль, відомості про місце Вашого проживання відсутні. Таким чином, електрона петиція «Увеличить график движения автобусов до 21.00»  не може бути зареєстрована як звернення громадян, оскільки це буде суперечити чинному законодавству.
У разі, якщо Ви бажаєте отримати письмову відповідь на звернення, рекомендуємо Вам звернутися до виконкому міської ради у встановленому порядку.