Цілодобове водопостачання в м.Костянтинівка

ПІБ ініціатора: Косова Марія Іванівна
    Статус: Підтверджена
    Дата початку збору підписів: 22.08.2019 12:27

Станом на сьогодні водопостачання в місті здійснюється за встановленим графіком. Саме така ситуація в місті є несприятливою, жителі потерпають від відсутності належного водопостачання. Забезпечення населення міста якісною питною водою - одна з приоритетних проблем, розв’язання якої необхідно для збереження здоров’я людей , поліпшення умов діяльності і підвищення рівня життя населення.
    У відповідності зі статтею 13 Закону України "Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення", за якою до повноважень органів місцевого самоврядування у сфері питної води, питного водопостачання та водовідведення належить затвердження та реалізація місцевих програм у сфері питної води, питного водопостачання та водовідведення, участь у розробленні та реалізації відповідних державних і місцевих програм, в тому числі вирішення інших питань у сфері питної води, питного водопостачання та водовідведення відповідно до законів України.
    Відповідно основоположних гарантій прав споживачів у сфері питної води, питного водопостачання та водовідведення, прошу забезпечети населення м. Костянтинівки якісною питною водою та цілодобовим її постачанням.

Авторизуватися, щоб підписати