Цілодобове водопостачання в м.Костянтинівка

ПІБ ініціатора: Косова Марія Іванівна
    Дата початку збору підписів: 22.08.2019 12:27

Станом на сьогодні водопостачання в місті здійснюється за встановленим графіком. Саме така ситуація в місті є несприятливою, жителі потерпають від відсутності належного водопостачання. Забезпечення населення міста якісною питною водою - одна з приоритетних проблем, розв’язання якої необхідно для збереження здоров’я людей , поліпшення умов діяльності і підвищення рівня життя населення.
    У відповідності зі статтею 13 Закону України "Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення", за якою до повноважень органів місцевого самоврядування у сфері питної води, питного водопостачання та водовідведення належить затвердження та реалізація місцевих програм у сфері питної води, питного водопостачання та водовідведення, участь у розробленні та реалізації відповідних державних і місцевих програм, в тому числі вирішення інших питань у сфері питної води, питного водопостачання та водовідведення відповідно до законів України.
    Відповідно основоположних гарантій прав споживачів у сфері питної води, питного водопостачання та водовідведення, прошу забезпечети населення м. Костянтинівки якісною питною водою та цілодобовим її постачанням.

Виконавчий комітетКостянтинівської міської ради повідомляє, що строк збору підписів на підтримку електронної петиції «Цілодобове водопостачання в м.Костянтинівка» закінчився.
    Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції» передбачено, що електронна петиція, яка в установлений термін не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів  розглядається як звернення громадян відповідно до цього Закону.
    Таким чином, згідно пункту 3.5  Порядку подання та розгляду електронної петиції, адресованої Костянтинівській міській раді, затвердженого рішенням міської ради від 22.09.2016 «Про Порядок подання та розгляду електронної петиції, адресованої Костянтинівській міській раді»,   Вашу електронну петицію буде  розглянуто як звернення, згідно Закону України «Про Звернення громадян».

Міський голова                                 С.Д.Давидов