Светофор на перекрестке Ломоносова - Европейская.

ПІБ ініціатора: Жирков Андрей Станиславович
    Дата початку збору підписів: 05.02.2019 11:16

Доброго времени суток! На установленном светофоре с обратным отчетом времени (Перекресток Европейская-пр.Ломоновова) таймеры настроены в следующем порядке: зеленый свет по направлению движения пр. Ломоносова горит в течении 40 секунд, а в направлении Европейской всего 16 секунд. Необходимо увеличить длительность зеленого сигнала светофора по направлению Европейской до 25 секунд, т.к. 16 секунд мало для пешеходов, которым разрешено движение в данный момент через проспект Ломоносова. Люди помоложе успевают вполне, а вот люди пожилого возраста не всегда успевают перейти за данное время и им приходится торопиться, что в их возрасте чревато травмами, тем более в гололед.

Виконавчий комітетКостянтинівської міської ради повідомляє, що строк збору підписів на підтримку електронної петиції «Светофор на перекрестке Ломоносова - Европейская»  закінчився. Таким чином, згідно пункту 3.5  Порядку подання та розгляду електронної петиції, адресованої Костянтинівській міській раді, затвердженого рішенням міської ради від 22.09.2016 «Про Порядок подання та розгляду електронної петиції, адресованої Костянтинівській міській раді»  Вашу електронну петицію буде  розглянуто як звернення, згідно Закону України «Про Звернення громадян».

Міський голова                                 С.Д.Давидов