Светофор на перекрестке Европейская - Б. Хмельницкого (район Лицея, бывшая 11 школа)

ПІБ ініціатора: Клиновська Алла Михайлівна
    Дата початку збору підписів: 07.02.2019 13:06

На установленном светофоре с обратным отчетом времени (перекресток Европейская - Богдана Хмельницкого: район Лицея (бывшая 11 школа), магазин "Осень") таймер настроен так, что зеленый свет при пересечении пр. Ломоносова горит всего лишь в течение 16 секунд. Необходимо увеличить длительность зеленого сигнала светофора до 25 секунд, т.к. 16 секунд мало для пешеходов, которым разрешено движение в данный момент через проспект. Люди пожилого возраста не всегда успевают перейти за данное время и им приходится торопиться, что в их возрасте чревато травмами, тем более в гололед. Также следует учесть, что в этом месте активно переходят дорогу школьники, они не успевают за 16 секунд перейти проспект и, соответственно, перебегают его, что также недопустимо и опасно.

Костянтинівська  міська рада повідомляє, що строк збору підписів на підтримку електронної петиції «Світлофор на перехресті  Європейська - Богдана Хмельницького:район ліцею (11 школа, магазин «Осінь»)»закінчився. Законом України «Про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції" передбачено, що електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів розглядається як звернення громадян відповідно до цього Закону.
    Відповідно до ст.5 вищезазначеного закону у зверненні крім прізвища, ім’я, по батькові має бути зазначено місце проживання громадянина. На жаль, відомості про місце Вашого проживання відсутні. Таким чином, електрона петиція «Світлофор на перехресті  Європейська - Богдана Хмельницького:район ліцею (11 школа, магазин «Осінь»)»не може бути зареєстрована і розглянута як звернення громадян, оскільки це буде суперечити чинному законодавству.
    У разі, якщо Ви бажаєте отримати письмову відповідь на звернення, рекомендуємо Вам звернутися до виконавчого комітету міської ради у встановленому порядку.

Міський голова                                                 С.Д.Давидов