• Thumb c31fbde26c2ddeda6bd90d82c561c305

Створення вигульного майданчика для собак у Костянтинівці

ПІБ ініціатора: Омельченко Вікторія Олександрівна
Статус: Підтверджена
Дата початку збору підписів: 20.11.2017 14:40

Спеціальні майданчики для вигулу собак є невід’ємною частиною міст у розвинених країнах. Такі майданчики дозволяють посилити соціальну відповідальність власників собак та вивести культуру вигулу домашніх улюбленців на новий рівень.
Майданчик для вигулу – це огороджена територія в парку, чи іншому місці, де власники можуть відпустити тварин з повідка та не боятися, що тварина завдасть шкоди іншим людям. Це сприяє кращій соціалізації собак, їх слухняності та керованості.
За статистикою, лише за півроку за медичною допомогою звернулися понад 180 людей, які постраждали від нападу собак. Як господарських, так і безпритульних.
Створення спеціального вигульного майданчика дозволить мінімізувати подібні випадки, а також стане однією із складових гуманного поводження із безпритульними тваринами в місті. Адже, маючи такий майданчик, мешканці братимуть тварин із притулку, соціалізуватимуть їх, тим самим зменшуючи кількість безпритульних тварин на вулиці.

Авторизуватися, щоб підписати