• Thumb c31fbde26c2ddeda6bd90d82c561c305

Створення вигульного майданчика для собак у Костянтинівці

ПІБ ініціатора: Омельченко Вікторія Олександрівна
Дата початку збору підписів: 20.11.2017 14:40

Спеціальні майданчики для вигулу собак є невід’ємною частиною міст у розвинених країнах. Такі майданчики дозволяють посилити соціальну відповідальність власників собак та вивести культуру вигулу домашніх улюбленців на новий рівень.
Майданчик для вигулу – це огороджена територія в парку, чи іншому місці, де власники можуть відпустити тварин з повідка та не боятися, що тварина завдасть шкоди іншим людям. Це сприяє кращій соціалізації собак, їх слухняності та керованості.
За статистикою, лише за півроку за медичною допомогою звернулися понад 180 людей, які постраждали від нападу собак. Як господарських, так і безпритульних.
Створення спеціального вигульного майданчика дозволить мінімізувати подібні випадки, а також стане однією із складових гуманного поводження із безпритульними тваринами в місті. Адже, маючи такий майданчик, мешканці братимуть тварин із притулку, соціалізуватимуть їх, тим самим зменшуючи кількість безпритульних тварин на вулиці.

Костянтинівська  міська рада повідомляє, що строк збору підписів на підтримку електронної петиції «Створення вигульного майданчика для собак у Костянтинівці закінчився. Законом України «Про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції" передбачено, що електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до цього Закону.
           Відповідно до ст.5 вищезазначеного закону у зверненні крім прізвища, ім’я, по батькові має бути зазначено місце проживання громадянина. На жаль, відомості про місце Вашого проживання відсутні. Таким чином, електрона петиція «Створення вигульного майданчика для собак у Костянтинівці» не може бути зареєстрована як звернення громадян, оскільки це буде суперечити чинному законодавству.
          У разі, якщо Ви бажаєте отримати письмову відповідь на звернення, рекомендуємо Вам звернутися до виконкому міської ради в установленому порядку.

Міський голова                                                 С.Д.Давидов