• Thumb c92b98e47f8a4d03c16d697dddf88d5d
  • Thumb 2a71af30305de6bb2bb74a12d4b5f0fd

Створення сучасного скейт парку для молоді

ПІБ ініціатора: Мішин Микита Андрійович
Дата початку збору підписів: 07.06.2019 14:59

Доброго дня.На дворі 2019р. ,а наше місто зависло між 1990 та 2000,в нашому місті нічого не робиться для молоді.Вже багато років у світі розвиваеться скейт спорт,їзда на роликах та велосипедах,всюди але не в нас.Молодь вимушена кататись біля магазинів,просто серед дороги,між припаркованими автомобілями.Тому пропоную зробити нормальну площадку для молоді,місце навпроти ДК"Жовтень" у сквері біля пам*ятника перемоги.Таким чином місцева влада нарешті зробить молоді гідний подарунок,діти зможуть проводити вільний час в безпечному місці.

Костянтинівська міська рада повідомляє, що строк збору підписів на підтримку електронної петиції  «Створення сучасного скейт- парку для молоді» закінчився.
Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції» передбачено, що електронна петиція, яка в установлений термін не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів  розглядається як звернення громадян відповідно до цього Закону.
Таким чином, згідно пункту 3.5  Порядку подання та розгляду електронної петиції, адресованої Костянтинівській міській раді, затвердженого рішенням міської ради від 22.09.2016 № 6/69-1252 «Про Порядок подання та розгляду електронної петиції, адресованої Костянтинівській міській раді»  електронну петицію буде  розглянуто як звернення.

Секретар мicькоi ради                        Ю.Г.Разумний