СОЦІАЛЬНІ РИНКИ

ПІБ ініціатора: Падалка Костянтин Віталійович
    Статус: Підтверджена
    Дата початку збору підписів: 17.09.2019 09:52

Як реалізувати сільгосп продукцію у місті, вирощену власною працею, не отримуючи штрафи за стихійну торгівлю і не створюючи незручностей жителям міста на тратуарах і узбіччях?

Кожен продавець сільгосппродукції так чи інакше стикався з проблемою реалізації своєї продукції в недозволеному для цього місці.
    Як результат, адмін протоколи, штрафи, втрата продукції, нервові потрясіння і стреси, збиток. І це при тому, що продавці, які торгують в халабудах бахчой та іншими овочами і фруктами роблять це безперешкодно. Очевидною є соціальна несправедливість!
    А саме: житель з приватного сектора або передмістя, реалізовуючи власне вирощену продукцію в невеликих кількостях, схильний до ризиків і стресів в набагато більшою мірою, чим торгують у великих обсягах перекупники на перехрестях. При цьому вибір у сільського жителя невеликий: або плати місцеве на ринку, або плати хабар поліції, нацьковану міською владою, або ризикуй і плати штраф.
    ЗА ЩО?
    За що власник невеликої присадибної ділянки, на останні гроші вигодував курочку Рябу, що несе на собі тяготи з оплати земельного податку, оплати поливу городу, повинен ще годувати упирів з Виконкому?
    НІ-КО-МУ! Нікому не потрібно платити! Присадибне господарство не повинне і не буде обкладатися податками і штрафами тоді, коли свідома частина населення припинить байдуже ставитися до вибору керівництва в міські органи виконавчої влади!

Рішення проблеми вільної торгівлі результатами присадибного господарства - є соціальні ринки.
    СОЦІАЛЬНІ РИНКИ - це окремо виділена територія, що сусідить з діючим ринком, за яку не буде братися орендна плата, де не потрібні будь-які дозвільні документи на право торгівлі. Прибирання території та її облагороджування буде проводитися самими торгуючими.Таким чином власник присадибної ділянки буде позбавлений від местовго збору, недобросовісної конкуренції, соціальної несправедливості і бандитських нападів представників міської, чинної влади, а жителі міста отримають якісні продукти в правильному місці, де ні у кого не буде претензій.
    На сьогоднішній день, чинна міська влада не думає про людей і не бажає створювати справедливі умови для реалізації продукції приватного присадибного господарства. А бажає ця влада тільки одного: матеріальної наживи через штрафи, хабарі, або здачу в оренду за непомірними цінами торгових павільйонів.
    А тому, на майбутніх виборах в міське самоврядування необхідно:
    - позбутися старої, злодійкуватої, марної чинної міської влади та її приймачів!!
    - дати можливість реалізуватися і розвивати місто ініціативним жителям, які розуміють і поділяють всі існуючі проблеми городян і життя міста. Перш за все молоді. Молодь в пріоритеті
    - підтримати ініціативну групу і команду ефективних управлінців, які не тільки позначають існуючі, актуальні проблеми, але мають механізми і важелі вирішення цих проблем при обов'язковій взаємодії з громадськістю та групами інтересів.

Авторизуватися, щоб підписати