СОЦІАЛЬНІ РИНКИ

ПІБ ініціатора: Падалка Костянтин Віталійович
    Дата початку збору підписів: 17.09.2019 09:52

Як реалізувати сільгосп продукцію у місті, вирощену власною працею, не отримуючи штрафи за стихійну торгівлю і не створюючи незручностей жителям міста на тратуарах і узбіччях?

Кожен продавець сільгосппродукції так чи інакше стикався з проблемою реалізації своєї продукції в недозволеному для цього місці.
    Як результат, адмін протоколи, штрафи, втрата продукції, нервові потрясіння і стреси, збиток. І це при тому, що продавці, які торгують в халабудах бахчой та іншими овочами і фруктами роблять це безперешкодно. Очевидною є соціальна несправедливість!
    А саме: житель з приватного сектора або передмістя, реалізовуючи власне вирощену продукцію в невеликих кількостях, схильний до ризиків і стресів в набагато більшою мірою, чим торгують у великих обсягах перекупники на перехрестях. При цьому вибір у сільського жителя невеликий: або плати місцеве на ринку, або плати хабар поліції, нацьковану міською владою, або ризикуй і плати штраф.
    ЗА ЩО?
    За що власник невеликої присадибної ділянки, на останні гроші вигодував курочку Рябу, що несе на собі тяготи з оплати земельного податку, оплати поливу городу, повинен ще годувати упирів з Виконкому?
    НІ-КО-МУ! Нікому не потрібно платити! Присадибне господарство не повинне і не буде обкладатися податками і штрафами тоді, коли свідома частина населення припинить байдуже ставитися до вибору керівництва в міські органи виконавчої влади!

Рішення проблеми вільної торгівлі результатами присадибного господарства - є соціальні ринки.
    СОЦІАЛЬНІ РИНКИ - це окремо виділена територія, що сусідить з діючим ринком, за яку не буде братися орендна плата, де не потрібні будь-які дозвільні документи на право торгівлі. Прибирання території та її облагороджування буде проводитися самими торгуючими.Таким чином власник присадибної ділянки буде позбавлений від местовго збору, недобросовісної конкуренції, соціальної несправедливості і бандитських нападів представників міської, чинної влади, а жителі міста отримають якісні продукти в правильному місці, де ні у кого не буде претензій.
    На сьогоднішній день, чинна міська влада не думає про людей і не бажає створювати справедливі умови для реалізації продукції приватного присадибного господарства. А бажає ця влада тільки одного: матеріальної наживи через штрафи, хабарі, або здачу в оренду за непомірними цінами торгових павільйонів.
    А тому, на майбутніх виборах в міське самоврядування необхідно:
    - позбутися старої, злодійкуватої, марної чинної міської влади та її приймачів!!
    - дати можливість реалізуватися і розвивати місто ініціативним жителям, які розуміють і поділяють всі існуючі проблеми городян і життя міста. Перш за все молоді. Молодь в пріоритеті
    - підтримати ініціативну групу і команду ефективних управлінців, які не тільки позначають існуючі, актуальні проблеми, але мають механізми і важелі вирішення цих проблем при обов'язковій взаємодії з громадськістю та групами інтересів.

Виконавчий комітетКостянтинівської міської ради повідомляє, що строк збору підписів на підтримку електронної петиції «Соціальні ринки» закінчився.
    Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції» передбачено, що електронна петиція, яка в установлений термін не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів  розглядається як звернення громадян відповідно до цього Закону.
    Таким чином, згідно пункту 3.5  Порядку подання та розгляду електронної петиції, адресованої Костянтинівській міській раді, затвердженого рішенням міської ради від 22.09.2016 «Про Порядок подання та розгляду електронної петиції, адресованої Костянтинівській міській раді»,   Вашу електронну петицію буде  розглянуто як звернення, згідно Закону України «Про Звернення громадян».

Міський голова                                 С.Д.Давидов