Розпочати опалювальний сезон в дошкільних навчальних закладах, в закладах загальної середньої освіти, в лікувально-профілактичних закладах міста, незалежно від форм власності, у зв’язку зі зниженням нормативної температури повітря у приміщеннях.

ПІБ ініціатора: Жиркова Юлія Геннадіївна
    Дата початку збору підписів: 23.10.2019 14:50

Незважаючи на підвищення денної температури зовні, приміщення охолонули та не прогріваються.
    Температура повітря в дитячих садках, закладах загальної середньої освіти та лікарнях залишається низькою, не скрізь є можливість встановити електрообігрівачі (насамперед через слабку електричну проводку). Більшість з дитячих садків взагалі мають дерев’яні старі вікна, приміщення не утеплені (температура досягає до 16°С). Як наслідок – діти хворіють на застуду з ускладненнями.
    З метою забезпечення реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту , всебічний розвиток та виховання, необхідно розпочинати опалювальний сезон в дошкільних навчальних закладах, в закладах загальної середньої освіти, в лікувально-профілактичних закладах міста з 15 жовтня.

Костянтинівська  міська рада повідомляє, що строк збору підписів на підтримку електронної петиції «Розпочати опалюваний сезон в дошкільних навчальних закладах, в закладах загальної середньої освіти, в лікувально – профілактичних закладах міста, незалежно від форм власності, у зв'язку зі зниженням нормативної температури повітря у приміщеннях» закінчився. Законом України «Про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції" передбачено, що електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів  розглядається як звернення громадян відповідно до цього Закону.
    Відповідно до ст.5 вищезазначеного закону у зверненнікрімпрізвища, ім’я, по батьковімає бути зазначеномісцепроживаннягромадянина. На жаль, відомості про місцеВашогопроживаннявідсутні. Таким чином, електронапетиція«Розпочати опалюваний сезон в дошкільних навчальних закладах, в закладах загальної середньої освіти, в лікувально – профілактичних закладах міста, незалежно від форм власності, у зв'язку зі зниженням нормативної температури повітря у приміщеннях»не може бути зареєстрованаі розглянута як зверненнягромадян, оскількице буде суперечити чинному законодавству.
    Уразі, якщо Ви бажаєтеотриматиписьмовувідповідь на звернення, рекомендуємо Вам звернутися до виконавчогокомітету міської ради у встановленому порядку.

Секретар міської ради                                 Ю.Г. Разумний