Ремонт дороги к инфекционной больнице

ПІБ ініціатора: Пенделя Андрій Леонідович
    Дата початку збору підписів: 18.06.2020 10:45

Сейчас сложное экономическое время в Украине и в городе из-за COVID-19.
    Наша городская инфекционная поликлиника (все врачи, мед.работники и обслуживающий персонал ) прилагают максимум усилий на борьбу с инфекционными заболеваниями.
    Но попасть в инфекционную поликлинику на автомобиле это целая полоса препятствий.
    На участке от ул. Громова до больницы дорожное покрытие имеет множество ям глубиной 20-30 см.
    А ведь часто бывают ситуации и экстренной мед.помощи - доставка пациентов машинами "Скорой " (наверное пациенты, на этом участке - "добрым" словом вспоминают дорожные службы, "дураков и дороги"), а что говорить за водителей.....
    Так давайте поможем нашим врачам скорее выполнить свой долг - доставив пациентов целыми и в кратчайшие сроки (иногда это жизненно необходимо).

Прошу гор.администрацию рассмотреть возможность ремонта дороги к инфекционной больнице.

Виконавчий комітет Костянтинівської  міської ради повідомляє, що строк збору підписів на підтримку електронної петиції «Ремонт дороги к инфекционной больнице» закінчився.
    Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції» передбачено, що електронна петиція, яка в установлений термін не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів   розглядається як звернення громадян відповідно до цього Закону.
    Таким чином, згідно пункту 3.5  Порядку подання та розгляду електронної петиції, адресованої Костянтинівській міській раді, затвердженого рішенням міської ради від 22.09.2016 № 6/69-1252 «Про Порядок подання та розгляду електронної петиції, адресованої Костянтинівській міській раді»  електронна петиція буде  розглянута як звернення.

Міський голова                                     С.Д. Давидов