• Thumb add436ab43c142682784debc58911795

ПІБ ініціатора: Костянтин Володимирович Насонов
Дата початку збору підписів: 02.09.2016 14:04

Необхідність відновлення будівлі колишнього кінотеатру обумовлено тим, що у скорому часі цей об'єкт буде становити реальну загрозу життю та здоров'ю мешканці міста які проходять у безпосередній близкості до будівлі ( падіння конструктивних елементів у наслідок хилості). Ні для кого не новина, що місту необхідний сучасний розважальний заклад, як наприклад у Бахмуті (Артемівськ) "Кінотеатр Перемога". Звісно, зважаючи реалії сьогодення, витрачення коштів місього бюджету на подібні заходи буде недоцільним, адже є актуальнійші речі (водопостачання, дороги, ремонт шляхопроводу, тощо), тому треба спробувати ініціювати питання про залучення коштів з інших джерел (обласний/державний бюджет, цільові державні/міжнародні програми, благодійні фонди, тощо). Вважаю, що наше місто гідно сучасного розважального центру.

Костянтинівська  міська рада повідомляє, що строк збору підписів на підтримку електронної петиції «РЕМОНТ БУДІВЛІ КОЛИШНЬОГО КІНОТЕАТРУ ім.Леніна та відновлення його навколишньої інфраструктури»  закінчився. Законом України «Про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції" передбачено, що електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до цього Закону.
Відповідно до ст.5 вищезазначеного закону у зверненні крім прізвища, ім’я, по батькові має бути зазначено місце проживання громадянина. На жаль, відомості про місце Вашого проживання відсутні. Таким чином, електрона петиція «РЕМОНТ БУДІВЛІ КОЛИШНЬОГО КІНОТЕАТРУ ім.Леніна та відновлення його навколишньої інфраструктури»  не може бути зареєстрована як звернення громадян, оскільки це буде суперечити чинному законодавству.
У разі, якщо Ви бажаєте отримати письмову відповідь на звернення, рекомендуємо Вам звернутися до виконкому міської ради у встановленому порядку.