РЕКОНСТРУКЦІЯ ДИТЯЧО-СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ

ПІБ ініціатора: токай віктор несторович
    Дата початку збору підписів: 26.02.2018 11:48

ОБГРУНТОВАНІСТЬ ПРОВЕДЕННЯ РЕКОНСТРУКЦІЇ
    ДИТЯЧО- ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ м. КОСТЯНТИНІВКА

Спортивний комплекс (у теперішньому вигляді) дитячої юнацької спортивної школи (далі ДЮСШ) був збудований у 1982 р. для задоволення потреб у підвищенні рівня фізичного виховання школярів та юнаків міста. Виконання робіт проходило у кілька етапів і з тогочасними вимогами будівельних норм та правил. Після будівництва спортивного комплексу на протязі 36 років не було проведено ні одного капітального ремонту будівлі. На сьогоднішній день спортивні майданчики та спортивні будівлі всіх рівнів вже не відповідають фізичним і технологічним нормам.
    На базі ДЮСШ відкрито потужні спортивні відділення республіканського рівня, з фаховим тренерським складом, з напрацьованими традиціями та правилами. Спортсмени відділення греко-римської боротьби на протязі кількох десятиліть, мають та продовжують показувати високі результати на обласному, республіканському, міжнародному рівнях. Але тренувальний процес доводиться проводити у спортивному залі який після будівництва планувалось використовувати для ігрових видів спорту (баскетбол, волейбол, гандбол, футзал тощо). На даний час, четвертина ігрового залу (42х24м.) займають два килими на яких займаються спортсмени боротьбою, що не дає можливості у повній мірі розвивати ігрові види спорту, у яких на даний час для міста є велика потреба.
    У спортивному комплексі відсутні цілий ряд сучасних пристроїв і технологічних засобів (поміст, огородження, тренерські ніші, тренажерний відсік, системи вентиляції і рекуперації , інвентарне приміщення і т.д.). Легкоатлетичний манеж не відповідає сучасним нормам по утепленню, вентиляції, освітленню, необхідна заміна покриття бігових доріжок. Роздягальні, душові та інші спеціальні приміщення потребують ремонту та модернізації.
    Для підтримки подальшого зростання спортивної майстерності спортсменів, розвитку матеріально-технічної бази ДЮСШ, розвитку ігрових видів спорту, необхідно виконати реконструкцію спортивного комплексу, з урахуванням сучасних потреб.
    Виходячи із вищесказаного, напрошується рішення про глибоку реконструкцію школи з виконанням капітального будівництва приміщення для секції боротьби, капітальний ремонт спортзалу з манежем, реконструкція комунікацій, прибудова автономної котельні, повна санація будівлі, облаштування ландшафту. Всі ці заходи розпочати з аналітичного попереднього ескізного проектування з перспективами на розростання у спортивний багатоцільовий комплекс з периферійною інфраструктурою ( перспективно добудова модульного басейну, готелю, медсанчастини, автогаража з майстернями, тощо…).

Костянтинівська  міська рада повідомляє, що строк збору підписів на підтримку електронної петиції «РЕКОНСТРУКЦІЯ ДИТЯЧО-СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ» закінчився. Законом України «Про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції" передбачено, що електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів  розглядається як звернення громадян відповідно до цього Закону.
               Відповідно до ст.5 вищезазначеного закону у зверненні крім прізвища, ім’я, по батькові має бути зазначено місце проживання громадянина. На жаль, відомості про місце Вашого проживання відсутні. Таким чином, електрона петиція «РЕКОНСТРУКЦІЯ ДИТЯЧО-СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ» не може бути зареєстрована і розглянута як звернення громадян, оскільки це буде суперечити чинному законодавству.
              У разі, якщо Ви бажаєте отримати письмову відповідь на звернення, рекомендуємо Вам звернутися до виконавчого комітету міської ради в установленому порядку.

Міський голова                                                 С.Д.Давидов