• Thumb 4172a6391daf2332d8e1fffc944557a2
  • Thumb 1cf92831493b2c4e19bd15b79b916c36

ПІБ ініціатора: Ганночка Дмитро Вячеславович
Дата початку збору підписів: 17.10.2019 14:39

Присвоїти ім'я Станіслава Юлійовича Асоскова Комунальному закладу «Дитячо-юнацької спортивної школи Костянтинівської міської ради Донецької області».

Станіслав Юлійович Асосков був працівником фізичної культури та спорту, суддею національної категорії, тренером, вчителем. За 43 роки своєї праці в Дитячо-юнацькій спортивній школі Станіслав Юлійович виховав велику кількість призерів національних та міжнародних змагань, вніс великий вклад в залучення до здорового способу життя підростаючого покоління. Він був одним з найкращих працівників та легендою Костянтинівської ДЮСШ. Своєю доброю порадою допомагав повірити у себе, стати кращою людиною. Він вчив, що життя потрібно прожити з чистою душею та здоровим тілом. «Для мене не на стільки важливо, скільки в мене чемпіонів, найголовніше, щоби діти були здорові. Мені подобається навчати їх переборювати самих себе. Надзавдання ДЮСШ – це оздоровлення, окрім чемпіонів, потрібні просто здорові люди: токарі, пекарі, здорові врачі и педагоги», - казав Станіслав Юлійович Асосков. Інтересам, проблемам і життю своїх учнів - ця велика людина з великим серцем присвятив майже все своє життя. Друзі та колеги говорять, що багато його учнів відносились до нього, як до рідного батька. Асосков Станіслав Юлійович – це людина, котра присвятила своє життя дітям.

И держится мир, и не падает он,
Ну разве порой пошатнется…
Закон равновесия – строгий закон:
Одним на вершину, другим – под уклон
А третьим - бессмертье даётся.

На Вашу електронну петицію щодо присвоєння ім'я Станіслава Юлійовича Асоскова Комунальному закладу   «Дитячо-юнацької спортивної школи Костянтинівської міської ради Донецької області»  повідомляю наступне.
Відповідно до частини п'ятої статті Закону України від 24.05.2012 (в редакції 21.05.2015) «Про присвоєння юридичним особам та об'єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» №4865-УІ імена фізичних осіб присвоюються юридичним особам лише після проведення громадського обговорення та за згодою відповідного трудового колективу.
Після проведення громадського обговорення та прийняття рішення педагогічним, учнівським колективом щодо присвоєння навчальному закладу імені фізичної особи, керівник закладу має підготувати необхідні документи та подати їх на розгляд органу управління освітою. Орган управління освітою, розглянувши подання, має звернутися з клопотанням до міської ради.

Міський голова                                                С.Д.Давидов