Представити начальника Управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання "Заслужений учитель України"

ПІБ ініціатора: Ярослав Богданович Маланчук
    Дата початку збору підписів: 07.02.2017 10:34

Просимо представити начальника Управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання "Заслужений учитель України". Вважаємо, що вона відповідає цьому званню, адже впроваджує в діяльність навчальних закладів прогресивні методи та стандарти, які пропонує Міністерство освіти та науки України. Наші навчальні заклади беруть участь в освітній реформі. Барабаш О.В. працює в постійному діалозі з фахівцями та громадськістю, активно діє створена за її сприяння єдина в регіоні Громадська рада при управління освіти. Своєю діяльністю Ольга Вікторівна дає розвиток всьому прогресивному та інноваційному в освіті м. Костянтинівка.

Тільки при О.Барабаш наші діти стали займати високі місця на Всеукраїнських патрітичних змаганнях (“Джура”), обласних конкурсах (Олексини читання).

Але головне - Ольга Вікторівна відстояла українську школу та домоглася надання їй статусу опорної, ефективно бореться з корупцією у сфері освіти та антиукраїнськими силами.

На офіційному сайті міської ради 07.02.2017 була оприлюднена електронна петиція «Представити начальника управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання «Заслужений вчитель України».
    Відповідно до Положення про почесні звання України затвердженого Указом Президента України від 29 червня 2001 року N 476/2001, Почесне звання «Заслужений вчитель України» є державною нагородою України, яка присвоюється вчителям, викладачам та іншим педагогічним працівникам за досягнення значних успіхів у навчанні і вихованні учнівської та студентської молоді і які, як правило, відпрацювали у відповідній галузі не менше десяти  років.
    Висунення кандидатур до присвоєння почесних звань здійснюється гласно за місцем роботи особи, яку представляють до нагородження, у трудових колективах установ і організацій. Клопотання  про присвоєння  почесних  звань   порушується   перед відповідним органом чи організацією  вищого  рівня  залежно від підпорядкованості.
    З урахуванням вищевказаного Порядок передбачений Указом Президента України від 29 червня 2001 року N 476/2001 не може бути застосований до розгляду даної петиції.

Міський голова                                                                                          С.Д.Давидов