• Thumb 0521e0a31dccccfb556dd7c784eba45b
  • Thumb 5d73578d0dc5893e31631311fa7430a6

Петиція стосовно благоустрою території у дворі по вул.О.Тихого (Леніна) 108, 110, 112, вул.Курська 1.

ПІБ ініціатора: Журавель Марина Вадимівна
Статус: Підтверджена
Дата початку збору підписів: 08.04.2019 14:10

Ми, мешканці будинків за адресою вул.О.Тихого 108, 110, 112, вул.Курська 1, вимагаємо щоб влада міста звернула увагу на територію колишнього дитячого садка, який знаходиться у дворі зазначених будинків, і вжили заходів щодо належного прибирання та благоустрою цієї території.

Будівля дитячого садка знаходиться в аварійному напівзруйнованому стані. Вона становить небезпеку для дітей, які грають у дворі. Частими гостями даної місцевості є люди без певного місця проживання, особи з наркотичною та алкогольною залежністю, що також засмучує і турбує нас як добропорядних мешканців району та батьків дітей.

Варіанти з благоустрою:
1. Повністю очистити територію, знести будівлю і створити невеликий сквер з деревами, клумбами, лавками.
2. Зберегти та реконструювати будівлю, відновити дитячий садок, так як в районі ж/д вокзалу немає жодного дошкільного закладу!

Авторизуватися, щоб підписати