• Thumb e27f11345271515efbd74152bedabab1

ПІБ ініціатора: Марина Сергіївна Толпигіна
Дата початку збору підписів: 05.09.2016 09:33

Шановні мешканці міста Костянтинівка, кожен день я бачу як десятки людей купаються у цьому ставку разом зі своїми малими дітьми, також я бачу як там купаються корови, як там купають собак та миють машини, не замислювались ви, що вода може бути дуже забруднена, враховуючи той факт, що у цьому ставку вода є застійною. Я наполягаю, на проведенні перевірки санітарного стану води у цьому ставку, а доки не буде заключення санітарно-епідеміологічної служби застерігаю мешканців міста там не купатись, тому що це не місце відпочинку с дітьми, це місце розмноження стафілококу та кишкової палички.
Що стосується, так би мовити "пляжу", люди не будьте свинями прибирайте за собою, ви приходити туди сім'ями з маленькими дітьми, та залишаєте купу сміття. І що ми маємо?? На цей час пляж виглядає як велика купа сміття, вам самим це подобається??

Костянтинівська  міська рада повідомляє, що строк збору підписів на підтримку електронної петиції «Перевірка санітарного стану води у першому міському ставку. Очищення пляжу поруч з ним.»  закінчився. Законом України «Про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції" передбачено, що електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до цього Закону.
Відповідно до ст.5 вищезазначеного закону у зверненні крім прізвища, ім’я, по батькові має бути зазначено місце проживання громадянина. На жаль, відомості про місце Вашого проживання відсутні. Таким чином, електрона петиція «Перевірка санітарного стану води у першому міському ставку. Очищення пляжу поруч з ним.»  не може бути зареєстрована як звернення громадян, оскільки це буде суперечити чинному законодавству.
У разі, якщо Ви бажаєте отримати письмову відповідь на звернення, рекомендуємо Вам звернутися до виконкому міської ради у встановленому порядку.