• Thumb 037ccd9c808fd289e19539879466186a

Нове Шкільне Харчування

ПІБ ініціатора: Миронов Денис Ігорович
Дата початку збору підписів: 31.05.2019 14:31

Для підвищення та поширення рівня культури здорового харчування у навчальних закладах була розроблена програма «Нове шкільне харчування», автором якої виступив відомий кулінарний експерт Євген Клопотенко.
У рамках проекту було розроблено «Збірник рецептів страв для харчування дітей шкільного віку в навчальних та оздоровчих закладах». Рецепти (технічні картки), що наведені у посібнику, згідно отриманого висновку від державної служби україни з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, вже мають дозвіл на використання за призначенням.
Впровадження меню з нового збірнику рецептур в шкільних їдальнях, не передбачає додаткових фінансових витрат і розраховане на підставі існуючої середньої вартості харчування в день на одну дитину.
Детально ознайомитись з програмою «Нове шкільне харчування» можна на офіційному сайті проекту https://cultfood.info/

Вимога петиції
Приєднатись до програми «Нове шкільне харчування» та впровадити використання нового «Збірнику рецептів страв для харчування дітей шкільного віку» в середніх навчальних закладах Костянтинівки

Костянтинівська міська рада повідомляє, що строк збору підписів на підтримку електронної петиції  «Нове шкільне харчування» закінчився.
Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції» передбачено, що електронна петиція, яка в установлений термін не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів   розглядається як звернення громадян відповідно до цього Закону.
Таким чином, згідно пункту 3.5  Порядку подання та розгляду електронної петиції, адресованої Костянтинівській міській раді, затвердженого рішенням міської ради від 22.09.2016 № 6/69-1252 «Про Порядок подання та розгляду електронної петиції, адресованої Костянтинівській міській раді»  електронну петицію буде  розглянуто як звернення.

Секретар мicькоi ради                        Ю.Г.Разумний