• Thumb 037ccd9c808fd289e19539879466186a

ПІБ ініціатора: Миронов Денис Ігорович
Статус: Підтверджена
Дата початку збору підписів: 31.05.2019 14:31

Для підвищення та поширення рівня культури здорового харчування у навчальних закладах була розроблена програма «Нове шкільне харчування», автором якої виступив відомий кулінарний експерт Євген Клопотенко.
У рамках проекту було розроблено «Збірник рецептів страв для харчування дітей шкільного віку в навчальних та оздоровчих закладах». Рецепти (технічні картки), що наведені у посібнику, згідно отриманого висновку від державної служби україни з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, вже мають дозвіл на використання за призначенням.
Впровадження меню з нового збірнику рецептур в шкільних їдальнях, не передбачає додаткових фінансових витрат і розраховане на підставі існуючої середньої вартості харчування в день на одну дитину.
Детально ознайомитись з програмою «Нове шкільне харчування» можна на офіційному сайті проекту https://cultfood.info/

Вимога петиції
Приєднатись до програми «Нове шкільне харчування» та впровадити використання нового «Збірнику рецептів страв для харчування дітей шкільного віку» в середніх навчальних закладах Костянтинівки

Авторизуватися, щоб підписати