Не представляти начальника Управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання "Заслужений учитель України".

ПІБ ініціатора: Ганна Іванівна Левченко
    Статус: Підтверджена
    Дата початку збору підписів: 14.02.2017 09:36

У звʼязку з незадовільною роботою, просимо не представляти начальника Управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання "Заслужений учитель України". Вважаємо, що вона не відповідає цьому званню, адже за час її знаходження на посаді у неї були конфлікти з керівництвом багатьох навчальних закладів але Барабаш О.В. не вирішує ситуацію, не йде на діалог з керівниками закладів освіти, та вирішує питання тільки через оголошення дисциплінарних стягнень та погрожує звільненням підлеглим, також вона не впроваджує в діяльність навчальних закладів прогресивні методи та стандарти, які вимагає Міністерство науки та освіти України (вказані у попередньої петиції). Наші навчальні заклади не беруть участі в освітній реформі в школах та інших навчальних закладах не обговорюються реформа в сфері освіти не надається ніяких пропозицій по розвитку освіти.

Авторизуватися, щоб підписати