Не представляти начальника Управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання "Заслужений учитель України".

ПІБ ініціатора: Ганна Іванівна Левченко
    Дата початку збору підписів: 14.02.2017 09:36

У звʼязку з незадовільною роботою, просимо не представляти начальника Управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання "Заслужений учитель України". Вважаємо, що вона не відповідає цьому званню, адже за час її знаходження на посаді у неї були конфлікти з керівництвом багатьох навчальних закладів але Барабаш О.В. не вирішує ситуацію, не йде на діалог з керівниками закладів освіти, та вирішує питання тільки через оголошення дисциплінарних стягнень та погрожує звільненням підлеглим, також вона не впроваджує в діяльність навчальних закладів прогресивні методи та стандарти, які вимагає Міністерство науки та освіти України (вказані у попередньої петиції). Наші навчальні заклади не беруть участі в освітній реформі в школах та інших навчальних закладах не обговорюються реформа в сфері освіти не надається ніяких пропозицій по розвитку освіти.

Костянтинівська  міська рада повідомляє, що строк збору підписів на підтримку електронної петиції «Не представляти начальника Управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання "Заслужений учитель України»  закінчився. Законом України «Про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції" передбачено, що електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до цього Закону.
    Відповідно до ст.5 вищезазначеного закону у зверненні крім прізвища, ім’я, по батькові має бути зазначено місце проживання громадянина. На жаль, відомості про місце Вашого проживання відсутні. Таким чином, електрона петиція «Не представляти начальника Управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання "Заслужений учитель України» не може бути зареєстрована як звернення громадян, оскільки це буде суперечити чинному законодавству.
    У разі, якщо Ви бажаєте отримати письмову відповідь на звернення, рекомендуємо Вам звернутися до виконкому міської ради в установленому порядку.