• Thumb 0756b89797bfa3278c3c385fd3266e4d
  • Thumb 0519cdac529d1e7ea36d10ffe4a8dedc

ПІБ ініціатора: Баєвський Юрій Костянтинович
Дата початку збору підписів: 30.09.2019 09:34

Присвоїти звання Почесний громадянин міста (з проведенням всіх необхідних процедур, у тому числі змінення «Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Костянтинівки» з внесенням можливості присвоювати звання посмертно, погодження з родинами тощо):

Пономарьову Олександру Олександровичу (народився та мешкав у місті Костянтинівка):
з початком війни, у березні 2015 року добровольцем пішов до війська, 26 квітня 2016 року помер від поранень, отриманих під час виконання бойового завдання, по смерті залишив дружину.
Посмертно нагороджений: Орденом «За мужність» III ступеня — Указ Президента України № 58/2017 від 10 березня 2017 року «За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі».

Виконавчий комітетКостянтинівської міської ради повідомляє, що строк збору підписів на підтримку електронної петиції «Надання звання Почесного громадянина міста Пономарьову Олександру Олександровичу» закінчився.
Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції» передбачено, що електронна петиція, яка в установлений термін не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів  розглядається як звернення громадян відповідно до цього Закону.
        Таким чином, згідно пункту 3.5  Порядку подання та розгляду електронної петиції, адресованої Костянтинівській міській раді, затвердженого рішенням міської ради від 22.09.2016 «Про Порядок подання та розгляду електронної петиції, адресованої Костянтинівській міській раді»,   Вашу електронну петицію буде  розглянуто як звернення, згідно Закону України «Про Звернення громадян».

Міський голова                                 С.Д.Давидов