• Thumb 0b72509165404a1206e2178a0cecbbc0

ПІБ ініціатора: Ганночка Дмитро Вячеславович
Статус: Підтверджена
Дата початку збору підписів: 17.10.2019 14:39

Присвоїти звання Почесний громадянин міста Асоскову Станіславу Юлійовичу (з проведенням всіх необхідних процедур, у тому числі змінення « Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Костянтинівки» з внесенням можливості присвоювати звання посмертно, погодження з родинами тощо.

Станіслав Юлійович Асосков був працівником фізичної культури та спорту, суддею національної категорії, тренером, вчителем. За 43 роки своєї праці в Дитячо-юнацькій спортивній школі Станіслав Юлійович виховав велику кількість призерів національних та міжнародних змагань, вніс великий вклад в залучення до здорового способу життя підростаючого покоління. Він був одним з найкращих працівників та легендою Костянтинівської ДЮСШ. Своєю доброю порадою допомагав повірити у себе, стати кращою людиною. Він вчив, що життя потрібно прожити з чистою душею та здоровим тілом. «Для мене не на стільки важливо, скільки в мене чемпіонів, найголовніше, щоби діти були здорові. Мені подобається навчати їх переборювати самих себе. Надзавдання ДЮСШ – це оздоровлення, окрім чемпіонів, потрібні просто здорові люди: токарі, пекарі, здорові врачі и педагоги», - казав Станіслав Юлійович Асосков. Інтересам, проблемам і життю своїх учнів - ця велика людина з великим серцем присвятив майже все своє життя. Друзі та колеги говорять, що багато його учнів відносились до нього, як до рідного батька. Асосков Станіслав Юлійович – це людина, котра присвятила своє життя дітям.

И держится мир, и не падает он,
Ну разве порой пошатнется…
Закон равновесия – строгий закон:
Одним на вершину, другим – под уклон
А третьим - бессмертье даётся.

Авторизуватися, щоб підписати