• Thumb 2289a1e0e2c2497c863de31a89a6e5cd
  • Thumb 8e460d6701d7490eb4bce3b175bfc956

Дозволити торгівлю сілгосппродуктами на б.Космонавтів

ПІБ ініціатора: Березін Володимир Борисович
Дата початку збору підписів: 13.09.2019 15:17

Зараз торгівля сілгоспродуктами на бульварі Космонавтів у Костянтинівці заборонена. Але люди привозять з сел Костянтинівського району продукцію, яку виростили самі та продають. Відділ торгівлі та поліція "гоняють" торгівців, складають на них адмінпротоколи за торгівлю не в ставновлених місцях та штрафують.
Пропонується - перекрити рух автомобілів на б.Космонавтів (що предбачено генпланом міста) та міськраді прийняти рішення про вільну торгівлю тут сільгоспродукцією, яку виростили та привозять селяне.
Як варіант дозволити торгувати з реєстрацією у Костянтинівському районі. Містяне можуть торгувати на рядах біля магазину Ювілейний, куди селяне не можуть під'їхати на авто.
Як приклад прийняття такого рішення можна взяти дозвіл на торгівлю на центральній вулиці сусіднього міста Бахмут (дивись фото). Тут міська влада дозволила вільно торгувати на вулиці Миру прямо під вікнами міськради.
ЦЕ ВАЖЛИВО ТАКОЖ(ОКРІМ ПІДТРИМКИ МАЛОГО БІЗНЕСУ ТА ЗНИЖЕННЯ ЦІН ДЛЯ КОСТЯНТИНІВЦІВ), ЯК КРОК НА ЗУСТРІЧ СЕЛЯНАМ НАПЕРЕДОДНІ ОБ'ЄДНАННЯ КОСТЯНТИНІВКИ З СЕЛАМИ В ЄДИНУ ТЕРИТОРІАЛЬНУ ГРОМАДУ!

Виконавчий комітетКостянтинівської міської ради повідомляє, що строк збору підписів на підтримку електронної петиції «Дозволити торгівлю сільгосппродуктами на бул. Космонавтів» закінчився.
Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції» передбачено, що електронна петиція, яка в установлений термін не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів  розглядається як звернення громадян відповідно до цього Закону.
Таким чином, згідно пункту 3.5  Порядку подання та розгляду електронної петиції, адресованої Костянтинівській міській раді, затвердженого рішенням міської ради від 22.09.2016 «Про Порядок подання та розгляду електронної петиції, адресованої Костянтинівській міській раді»,   Вашу електронну петицію буде  розглянуто як звернення, згідно Закону України «Про Звернення громадян».

Міський голова                                 С.Д.Давидов