• Thumb 2289a1e0e2c2497c863de31a89a6e5cd
  • Thumb 8e460d6701d7490eb4bce3b175bfc956

Дозволити торгівлю сілгосппродуктами на б.Космонавтів

ПІБ ініціатора: Березін Володимир Борисович
Статус: Підтверджена
Дата початку збору підписів: 13.09.2019 15:17

Зараз торгівля сілгоспродуктами на бульварі Космонавтів у Костянтинівці заборонена. Але люди привозять з сел Костянтинівського району продукцію, яку виростили самі та продають. Відділ торгівлі та поліція "гоняють" торгівців, складають на них адмінпротоколи за торгівлю не в ставновлених місцях та штрафують.
Пропонується - перекрити рух автомобілів на б.Космонавтів (що предбачено генпланом міста) та міськраді прийняти рішення про вільну торгівлю тут сільгоспродукцією, яку виростили та привозять селяне.
Як варіант дозволити торгувати з реєстрацією у Костянтинівському районі. Містяне можуть торгувати на рядах біля магазину Ювілейний, куди селяне не можуть під'їхати на авто.
Як приклад прийняття такого рішення можна взяти дозвіл на торгівлю на центральній вулиці сусіднього міста Бахмут (дивись фото). Тут міська влада дозволила вільно торгувати на вулиці Миру прямо під вікнами міськради.
ЦЕ ВАЖЛИВО ТАКОЖ(ОКРІМ ПІДТРИМКИ МАЛОГО БІЗНЕСУ ТА ЗНИЖЕННЯ ЦІН ДЛЯ КОСТЯНТИНІВЦІВ), ЯК КРОК НА ЗУСТРІЧ СЕЛЯНАМ НАПЕРЕДОДНІ ОБ'ЄДНАННЯ КОСТЯНТИНІВКИ З СЕЛАМИ В ЄДИНУ ТЕРИТОРІАЛЬНУ ГРОМАДУ!

Авторизуватися, щоб підписати