Беспорядочная застройка города торговыми павильонами

ПІБ ініціатора: Вінокурова Наталія Вікторівна
    Дата початку збору підписів: 05.08.2016 11:03

Прекратите, пожалуйста, вместе с депутатами выдавать разрешения на строительство торговых павильонов, киосков и других малых архитектурных сооружений, уродующих наш город. Складывается впечатление, что архитектурой города никто не занимается. Кто где захотел поставить магазин, там депутаты и разрешили. Даже центр города - проспект Ломоносова - уже выглядит как большой торговый ряд. Очень обидно за свой город.

Костянтинівська  міська рада повідомляє, що строк збору підписів на підтримку електронної петиції «Беспорядочная застройка города торговыми павильонами»  закінчився. Законом України «Про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції" передбачено, що електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до цього Закону.
    Відповідно до ст.5 вищезазначеного закону у зверненні крім прізвища, ім’я, по батькові має бути зазначено місце проживання громадянина. На жаль, відомості про місце Вашого проживання відсутні. Таким чином, електрона петиція «Беспорядочная застройка города торговыми павильонами»  не може бути зареєстрована як звернення громадян, оскільки це буде суперечити чинному законодавству.
    У разі, якщо Ви бажаєте отримати письмову відповідь на звернення, рекомендуємо Вам звернутися до виконкому міської ради у встановленому порядку.