Номер петиції

Відновити трамвайний рух у м.Костянтинівка

Враховуючи важливість екологічного транспорту, а саме таким є трамвай, а також європейські тенденції до його популяризації просимо відновити трамвайний рух у місті. Трамвай як міський вид транспорту з'явився у Костянтинівці у 1930-х. За часів окупації міста фашистами у 1941-1943 роках трамвайне сполучення не припинялося. За складних 1990-х трамвай вижив. Сьогодні місцева влада, посилаючись на економічну складову, дозволила демонтаж тролей і рейок. Увесь час містяни чують одне й те саме: невиг

Не представляти начальника Управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання "Заслужений учитель України".

У звʼязку з незадовільною роботою, просимо не представляти начальника Управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання "Заслужений учитель України". Вважаємо, що вона не відповідає цьому званню, адже за час її знаходження на посаді у неї були конфлікти з керівництвом багатьох навчальних закладів але Барабаш О.В. не вирішує ситуацію, не йде на діалог з керівниками закладів освіти, та вирішує питання тільки через оголошення дисциплінарних стягнень та погрожує звільненням підлеглим, також вона не