Лежачие полицейские на пешеходном переходе у остановки Налоговая и нижнее АТБ по проспекту Ломоносова

Доброго времени суток! Ежегодно случаются ДТП в районах пешеходных переходов нижнего АТБ по проспекту Ломоносова и остановки "Налоговая" так же по проспекту Ломоносова. Предлагаю установить на данных переходных пешеходах устройства принудительного снижения скорости (лежачие полицейские) для снижения скорости при переезде пешеходного перехода, тем самым снизить вероятность ДТП и обезопасить участников дорожного движения.

Створення сучасного скейт парку для молоді

Доброго дня.На дворі 2019р. ,а наше місто зависло між 1990 та 2000,в нашому місті нічого не робиться для молоді.Вже багато років у світі розвиваеться скейт спорт,їзда на роликах та велосипедах,всюди але не в нас.Молодь вимушена кататись біля магазинів,просто серед дороги,між припаркованими автомобілями.Тому пропоную зробити нормальну площадку для молоді,місце навпроти ДК"Жовтень" у сквері біля пам*ятника перемоги.Таким чином місцева влада нарешті зробить молоді гідний подарунок,діти зможуть прово

Нове Шкільне Харчування

Для підвищення та поширення рівня культури здорового харчування у навчальних закладах була розроблена програма «Нове шкільне харчування», автором якої виступив відомий кулінарний експерт Євген Клопотенко.У рамках проекту було розроблено «Збірник рецептів страв для харчування дітей шкільного віку в навчальних та оздоровчих закладах». Рецепти (технічні картки), що наведені у посібнику, згідно отриманого висновку від державної служби україни з питань безпечності харчових продуктів та захисту спожи