Недопущення реорганізації шляхом пониження ступеня Костянтинівської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів № 15 Костянтинівської міської ради Донецької області в Костянтинівський заклад загальної середньої освіти І –ІІ ступенів № 15 Костянтинівської міської ради Донецької області за адресою:85103, Донецька область, м. Костянтинівка, вул.. Соборності, буд. 9.

Вже третій раз на засіданні міської ради буде виноситись питання щодо реорганізації шляхом пониження ступеня Костянтинівської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів № 15 Костянтинівської міської ради Донецької області в Костянтинівський заклад загальної середньої освіти І –ІІ ступенів № 15 Костянтинівської міської ради . Нас, батькам дітей, які навчаються у цій школі, дуже болісно і прикро, що наші діти не зможуть отримати повну загальну середню освіту в тому закладі, який став для них другою домі

Удаление несанкционированных надписей на фасадах зданий и остановках

Просьба закрасить надписи на зданиях, остановках общественного транспорта в г. Константиновка, которые являются нарко-тэгами и нецензурными выражениями.Такие надписи вредят общему виду города, зданий, общественных мест, являются незаконными, также являются рекламой наркоторговцев, что приводит к опасности вовлечения молодежи в наркотические группы, подвергает опасности школьников! Нарушение закона такие, как распространение и сбыт наркотических средств, психотропных веществ и нарушение бла

Установка общественных чистых туалетов в городе Константиновка