Ремонт дороги к инфекционной больнице

Сейчас сложное экономическое время в Украине и в городе из-за COVID-19. Наша городская инфекционная поликлиника (все врачи, мед.работники и обслуживающий персонал ) прилагают максимум усилий на борьбу с инфекционными заболеваниями. Но попасть в инфекционную поликлинику на автомобиле это целая полоса препятствий.На участке от ул. Громова до больницы дорожное покрытие имеет множество ям глубиной 20-30 см. А ведь часто бывают ситуации и экстренной мед.помощи - доставка пациентов машинами "Ск

Петиція проти закриття МНВК!!!!! Підтримайте заклад який має право на існування!!!

На даний час для батьків, учнів міста Костянтинівка постає питання щодо існування МНВК, а саме щодо знищення закладу.24 березня 2020 року на сайті Костянтинівської міської ради з’явилась інформація щодо ліквідації Міжшкільного навчально-виробничого комбінату трудового навчання та професійної орієнтації учнів 8-11 класів загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів міста Костянтинівки (далі - МНВК). Мета ліквідації - це оптимізація мережі закладів освіти міста та ефективне використання бюджетних коштів