Розпочати опалювальний сезон в дошкільних навчальних закладах, в закладах загальної середньої освіти, в лікувально-профілактичних закладах міста, незалежно від форм власності, у зв’язку зі зниженням нормативної температури повітря у приміщеннях.

Незважаючи на підвищення денної температури зовні, приміщення охолонули та не прогріваються. Температура повітря в дитячих садках, закладах загальної середньої освіти та лікарнях залишається низькою, не скрізь є можливість встановити електрообігрівачі (насамперед через слабку електричну проводку). Більшість з дитячих садків взагалі мають дерев’яні старі вікна, приміщення не утеплені (температура досягає до 16°С). Як наслідок – діти хворіють на застуду з ускладненнями.З метою забезпечення реал

Надання звання Почесного громадянина міста Асоскову Станіславу Юлійовичу

Присвоїти звання Почесний громадянин міста Асоскову Станіславу Юлійовичу (з проведенням всіх необхідних процедур, у тому числі змінення « Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Костянтинівки» з внесенням можливості присвоювати звання посмертно, погодження з родинами тощо.Станіслав Юлійович Асосков був працівником фізичної культури та спорту, суддею національної категорії, тренером, вчителем. За 43 роки своєї праці в Дитячо-юнацькій спортивній школі Станіслав Юлійович вихо

Присвоїти ім'я Станіслава Юлійовича Асоскова Комунальному закладу «Дитячо-юнацької спортивної школи Костянтинівської міської ради Донецької області».Станіслав Юлійович Асосков був працівником фізичної культури та спорту, суддею національної категорії, тренером, вчителем. За 43 роки своєї праці в Дитячо-юнацькій спортивній школі Станіслав Юлійович виховав велику кількість призерів національних та міжнародних змагань, вніс великий вклад в залучення до здорового способу життя підростаючого поко