Номер петиції

Створення вигульного майданчика для собак у Костянтинівці

Спеціальні майданчики для вигулу собак є невід’ємною частиною міст у розвинених країнах. Такі майданчики дозволяють посилити соціальну відповідальність власників собак та вивести культуру вигулу домашніх улюбленців на новий рівень.Майданчик для вигулу – це огороджена територія в парку, чи іншому місці, де власники можуть відпустити тварин з повідка та не боятися, що тварина завдасть шкоди іншим людям. Це сприяє кращій соціалізації собак, їх слухняності та керованості. За статистикою, лише за

Капитальный ремонт участка дороги по ул. Инженерная (ул. Карла Маркса) от ул. Волгоградская до ул. Правобережная (ул. Ленина)

Уже долгое время по ул. Инженерная (ул. Карла Маркса) снят верхний слой асфальта, сделана видимость подготовительных работ к выполнению капитального ремонта проезжей части, однако, по состоянию на сегодняшний день нет ни намёка на их выполнение. Район расположения этой дороги является частным сектором и единственный автобусный маршрут который доставляет людей от дач и кладбища до центра города ("Урожай") пролегает именно по этой улице. Прошу заметить, что данным маршрутом не предусмотрен перевоз

Нужен ещё один кассир в оделение Приватбанка ул. Циолковского, 27

Думаю, что все, кто хоть раз пользовался услугой кассового обслуживания в отделении Приватбанка по адресу: ул.Циолковского, 27, сожалеют о бездарно потраченном времени на стояние в очереди. Мой личный опыт (04.05.2017, четверг, утро, ок.9-00, примерно 1 час в очереди) не радует меня. Если правда, что теперь это государственный (!) банк, то давайте попробуем достучаться до наших уважаемых ответственных лиц и предложить рассмотреть вариант найма ещё одного кассира. Я считаю, что деньги, потраченные

Відновити трамвайний рух у м.Костянтинівка

Враховуючи важливість екологічного транспорту, а саме таким є трамвай, а також європейські тенденції до його популяризації просимо відновити трамвайний рух у місті. Трамвай як міський вид транспорту з'явився у Костянтинівці у 1930-х. За часів окупації міста фашистами у 1941-1943 роках трамвайне сполучення не припинялося. За складних 1990-х трамвай вижив. Сьогодні місцева влада, посилаючись на економічну складову, дозволила демонтаж тролей і рейок. Увесь час містяни чують одне й те саме: невиг

Не представляти начальника Управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання "Заслужений учитель України".

У звʼязку з незадовільною роботою, просимо не представляти начальника Управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання "Заслужений учитель України". Вважаємо, що вона не відповідає цьому званню, адже за час її знаходження на посаді у неї були конфлікти з керівництвом багатьох навчальних закладів але Барабаш О.В. не вирішує ситуацію, не йде на діалог з керівниками закладів освіти, та вирішує питання тільки через оголошення дисциплінарних стягнень та погрожує звільненням підлеглим, також вона не

Представити начальника Управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання "Заслужений учитель України"

Просимо представити начальника Управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання "Заслужений учитель України". Вважаємо, що вона відповідає цьому званню, адже впроваджує в діяльність навчальних закладів прогресивні методи та стандарти, які пропонує Міністерство освіти та науки України. Наші навчальні заклади беруть участь в освітній реформі. Барабаш О.В. працює в постійному діалозі з фахівцями та громадськістю, активно діє створена за її сприяння єдина в регіоні Громадська рада при управління ос

Звільнити начальника управління Барабаш О.В.

Просимо звільнити з посади начальника Управління освіти Барабаш О.В. Вважаємо що вона не відповідає своїй посаді так як не впроваджує в діяльність навчальних закладів прогресивні методи та стандарти які вимагає Міністерство науки та освіти України. Наші навчальні заклади не беруть участі в освітній реформі в школах та інших навчальних закладах не обговорюються реформа в сфері освіти не надається ніяких пропозицій по розвитку освіти. За час її знаходження на посаді у неї були конфлікти з керівн

Костянтинівської міської раді приєднатися до Проекту "Відкритий бюджет"

Костянтинівської міської раді приєднатися до Проекту "Відкритий бюджет" (http://www.openbudget.in.ua), який покликаний створити інструменти підвищення прозорості та підзвітності органів влади на місцях.Стратегічним завданням Проєкту є поширення інструментарію проекту серед всіх міст обласного підпорядкування України та ОДА, що не мають власних напрацювань в сфері фінансової прозорості та підзвітності.Команда Проекту просуває ідеї використання відкритого коду, впровадження інструментів еле

Перевірка санітарного стану води у першому міському ставку. Очищення пляжу поруч з ним.

Шановні мешканці міста Костянтинівка, кожен день я бачу як десятки людей купаються у цьому ставку разом зі своїми малими дітьми, також я бачу як там купаються корови, як там купають собак та миють машини, не замислювались ви, що вода може бути дуже забруднена, враховуючи той факт, що у цьому ставку вода є застійною. Я наполягаю, на проведенні перевірки санітарного стану води у цьому ставку, а доки не буде заключення санітарно-епідеміологічної служби застерігаю мешканців міста там не купатись, т

РЕМОНТ БУДІВЛІ КОЛИШНЬОГО КІНОТЕАТРУ ім.Леніна та відновлення його навколишньої інфраструктури

Необхідність відновлення будівлі колишнього кінотеатру обумовлено тим, що у скорому часі цей об'єкт буде становити реальну загрозу життю та здоров'ю мешканці міста які проходять у безпосередній близкості до будівлі ( падіння конструктивних елементів у наслідок хилості). Ні для кого не новина, що місту необхідний сучасний розважальний заклад, як наприклад у Бахмуті (Артемівськ) "Кінотеатр Перемога". Звісно, зважаючи реалії сьогодення, витрачення коштів місього бюджету на подібні заходи буде н

Відремонтувати дороги

Потрібно негайно відремонтувати вулиці міста Костянтинівки , т.я. вони загрожують життю мешканців міста які користуються такими шляхами: Европейська(Калініна)-Калмикова, Героїв праці (Фрунзе), Мінська, Магістральна.

Заборонити публікацію петицій які принижують честь, гідність, є недоведеними, або брехливими

З великим подивом виявив на сторінці петицій офіційного сайту Костянтинівського міської ради так звану петицію - "Звільніті начальника управління освіти Барабаш О.В. за постійні приниження гідності освітян міста. (Ст.21, 28 Конституції України)", яка насправді петицією не є. Адміністратор сайту повинен розрізняти петицію від звичайного наклепу.Якась Ганна Олексіївна Стрюкова, примірявши на себе "мантію судді" робить обвинувальний висновок про, нібито, порушення статей Конституції, зазіхаючи п

Звільнити начальника управління освіти Барабаш О.В. за постійні приниження гідності освітян міста. (ст. 21 , 28 Конституції України)

Ми освітяни та батьки навчальних закладів міста Костянтинівка звертаємося до Вас з вимогою про звільнення з посади начальника Управління освіти Барабаш О.В. яка працює на цій посаді з 2015 року . Вважаємо що вона не відповідає своїй посаді так як не впроваджує в діяльність навчальних закладів прогресивні методи та стандарти які вимагає Міністерство науки та освіти України. Наші навчальні заклади не беруть участі в освітній реформі в школах та інших навчальних закладах не обговорюються реформа в

Відновлення доріг і тротуарів після ремонтних робіт

Після проведення аварійних робіт по ліквідуванню поривів водо-, тепло,- газопостачальних мереж, які знаходяться під землею, відповідні підприємства залишають після себе зруйноване дорожнє покриття — знищені тротуари, проїжджі частини, а інколи і приватної власності. Залишаються розриті, або недбало зариті траншеї поблизу житлових будинків.Дана практика, звичайно, призводить до маси проблем: після дощу розмивається земля, в результаті чого неможливо пройти через бруд; в суху та вітряну погоду

Увеличить график движения автобусов до 21.00

Одна из проблем нашего города состоит в том, что после 19.00 кроме как на такси по городу добраться невозможно. Перевозчики, говорят, что дежурный автобус проезжает и людей в него садится мало. Т.к дежурный автобус ходит нерегулярно, соответственно люди на него и не рассчитывают. Почему в соседней Дружковке городской транспорт ходит до 21.00, а в Константиновке после 7 вечера жители уже не должны хотеть куда либо добраться. Если график движения будет постоянным до 21.00, соответственно и загру

Беспорядочная застройка города торговыми павильонами

Прекратите, пожалуйста, вместе с депутатами выдавать разрешения на строительство торговых павильонов, киосков и других малых архитектурных сооружений, уродующих наш город. Складывается впечатление, что архитектурой города никто не занимается. Кто где захотел поставить магазин, там депутаты и разрешили. Даже центр города - проспект Ломоносова - уже выглядит как большой торговый ряд. Очень обидно за свой город.

Забезпечення цілодобового водопостачання в місті Костянтинівка

Щороку з настанням літньої спеки мешканці міста потерпають від проблем з водопостачанням. Термін відсутності води складає не декілька годин, а від трьох до п'яти днів. При цьому працівники Костянтинівського водопровідно-каналізаційного господарства не надають графіку подавання води або вважають за нормальне подавання води з першої до четвертої години ночі. Пропозиції мати запаси питної води на п’ять днів за умови температури понад + 30 градусів є не