Надання звання Почесного громадянина міста Асоскову Станіславу Юлійовичу

Присвоїти звання Почесний громадянин міста Асоскову Станіславу Юлійовичу (з проведенням всіх необхідних процедур, у тому числі змінення « Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Костянтинівки» з внесенням можливості присвоювати звання посмертно, погодження з родинами тощо.Станіслав Юлійович Асосков був працівником фізичної культури та спорту, суддею національної категорії, тренером, вчителем. За 43 роки своєї праці в Дитячо-юнацькій спортивній школі Станіслав Юлійович вихо

Присвоїти ім'я Станіслава Юлійовича Асоскова Комунальному закладу «Дитячо-юнацької спортивної школи Костянтинівської міської ради Донецької області».Станіслав Юлійович Асосков був працівником фізичної культури та спорту, суддею національної категорії, тренером, вчителем. За 43 роки своєї праці в Дитячо-юнацькій спортивній школі Станіслав Юлійович виховав велику кількість призерів національних та міжнародних змагань, вніс великий вклад в залучення до здорового способу життя підростаючого поко

Надання звання Почесного громадянина міста Пономарьову Олександру Олександровичу

Присвоїти звання Почесний громадянин міста (з проведенням всіх необхідних процедур, у тому числі змінення «Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Костянтинівки» з внесенням можливості присвоювати звання посмертно, погодження з родинами тощо):Пономарьову Олександру Олександровичу (народився та мешкав у місті Костянтинівка):з початком війни, у березні 2015 року добровольцем пішов до війська, 26 квітня 2016 року помер від поранень, отриманих під час виконання бойового завда

СОЦІАЛЬНІ РИНКИ

Як реалізувати сільгосп продукцію у місті, вирощену власною працею, не отримуючи штрафи за стихійну торгівлю і не створюючи незручностей жителям міста на тратуарах і узбіччях?Кожен продавець сільгосппродукції так чи інакше стикався з проблемою реалізації своєї продукції в недозволеному для цього місці.Як результат, адмін протоколи, штрафи, втрата продукції, нервові потрясіння і стреси, збиток. І це при тому, що продавці, які торгують в халабудах бахчой та іншими овочами і фруктами роблять ц

Надання звання Почесних грамодян міста Сергію Ісаєву та Івану Зубкову

Присвоїти звання Почесний грамодянин міста (з проведенням всіх необхідних процедур, у тому числі змінення « Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Костянтинівки» з внесенням можливості просвоювати звання посмертно, погодження з родинами тощо):Ісаєву Сергію Володимировичу (народився та мешкав у Костянтинівці):з початком війни активно долучився до волонтерського руху донбаського відділення ГО «Схід та Захід єдині», 2015 року добровольцем пішов до війська, 25 квітня 2016ро

Дозволити торгівлю сілгосппродуктами на б.Космонавтів

Зараз торгівля сілгоспродуктами на бульварі Космонавтів у Костянтинівці заборонена. Але люди привозять з сел Костянтинівського району продукцію, яку виростили самі та продають. Відділ торгівлі та поліція "гоняють" торгівців, складають на них адмінпротоколи за торгівлю не в ставновлених місцях та штрафують.Пропонується - перекрити рух автомобілів на б.Космонавтів (що предбачено генпланом міста) та міськраді прийняти рішення про вільну торгівлю тут сільгоспродукцією, яку виростили та привозять с

Цілодобове водопостачання в м.Костянтинівка

Станом на сьогодні водопостачання в місті здійснюється за встановленим графіком. Саме така ситуація в місті є несприятливою, жителі потерпають від відсутності належного водопостачання. Забезпечення населення міста якісною питною водою - одна з приоритетних проблем, розв’язання якої необхідно для збереження здоров’я людей , поліпшення умов діяльності і підвищення рівня життя населення. У відповідності зі статтею 13 Закону України "Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення", за якою

Лежачие полицейские на пешеходном переходе у остановки Налоговая и нижнее АТБ по проспекту Ломоносова

Доброго времени суток! Ежегодно случаются ДТП в районах пешеходных переходов нижнего АТБ по проспекту Ломоносова и остановки "Налоговая" так же по проспекту Ломоносова. Предлагаю установить на данных переходных пешеходах устройства принудительного снижения скорости (лежачие полицейские) для снижения скорости при переезде пешеходного перехода, тем самым снизить вероятность ДТП и обезопасить участников дорожного движения.

Створення сучасного скейт парку для молоді

Доброго дня.На дворі 2019р. ,а наше місто зависло між 1990 та 2000,в нашому місті нічого не робиться для молоді.Вже багато років у світі розвиваеться скейт спорт,їзда на роликах та велосипедах,всюди але не в нас.Молодь вимушена кататись біля магазинів,просто серед дороги,між припаркованими автомобілями.Тому пропоную зробити нормальну площадку для молоді,місце навпроти ДК"Жовтень" у сквері біля пам*ятника перемоги.Таким чином місцева влада нарешті зробить молоді гідний подарунок,діти зможуть прово

Нове Шкільне Харчування

Для підвищення та поширення рівня культури здорового харчування у навчальних закладах була розроблена програма «Нове шкільне харчування», автором якої виступив відомий кулінарний експерт Євген Клопотенко.У рамках проекту було розроблено «Збірник рецептів страв для харчування дітей шкільного віку в навчальних та оздоровчих закладах». Рецепти (технічні картки), що наведені у посібнику, згідно отриманого висновку від державної служби україни з питань безпечності харчових продуктів та захисту спожи

Відремонтувати дорогу між костянтинівкою та іванопілля.

Вже багато років цією дорогою ніхто не займається. Частина дороги від переїзду до річки науміха. На легковому автомобілі вже неможливо проїзджати. Прийміть будь ласка хоть якісь міри.

Петиція стосовно благоустрою території у дворі по вул.О.Тихого (Леніна) 108, 110, 112, вул.Курська 1.

Ми, мешканці будинків за адресою вул.О.Тихого 108, 110, 112, вул.Курська 1, вимагаємо щоб влада міста звернула увагу на територію колишнього дитячого садка, який знаходиться у дворі зазначених будинків, і вжили заходів щодо належного прибирання та благоустрою цієї території.Будівля дитячого садка знаходиться в аварійному напівзруйнованому стані. Вона становить небезпеку для дітей, які грають у дворі. Частими гостями даної місцевості є люди без певного місця проживання, особи з наркотичною та

Светофор на перекрестке Европейская - Б. Хмельницкого (район Лицея, бывшая 11 школа)

На установленном светофоре с обратным отчетом времени (перекресток Европейская - Богдана Хмельницкого: район Лицея (бывшая 11 школа), магазин "Осень") таймер настроен так, что зеленый свет при пересечении пр. Ломоносова горит всего лишь в течение 16 секунд. Необходимо увеличить длительность зеленого сигнала светофора до 25 секунд, т.к. 16 секунд мало для пешеходов, которым разрешено движение в данный момент через проспект. Люди пожилого возраста не всегда успевают перейти за данное время и им при

Светофор на перекрестке Ломоносова - Европейская.

Доброго времени суток! На установленном светофоре с обратным отчетом времени (Перекресток Европейская-пр.Ломоновова) таймеры настроены в следующем порядке: зеленый свет по направлению движения пр. Ломоносова горит в течении 40 секунд, а в направлении Европейской всего 16 секунд. Необходимо увеличить длительность зеленого сигнала светофора по направлению Европейской до 25 секунд, т.к. 16 секунд мало для пешеходов, которым разрешено движение в данный момент через проспект Ломоносова. Люди помол

РЕКОНСТРУКЦІЯ ДИТЯЧО-СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ

ОБГРУНТОВАНІСТЬ ПРОВЕДЕННЯ РЕКОНСТРУКЦІЇ ДИТЯЧО- ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ м. КОСТЯНТИНІВКА Спортивний комплекс (у теперішньому вигляді) дитячої юнацької спортивної школи (далі ДЮСШ) був збудований у 1982 р. для задоволення потреб у підвищенні рівня фізичного виховання школярів та юнаків міста. Виконання робіт проходило у кілька етапів і з тогочасними вимогами будівельних

Створення вигульного майданчика для собак у Костянтинівці

Спеціальні майданчики для вигулу собак є невід’ємною частиною міст у розвинених країнах. Такі майданчики дозволяють посилити соціальну відповідальність власників собак та вивести культуру вигулу домашніх улюбленців на новий рівень.Майданчик для вигулу – це огороджена територія в парку, чи іншому місці, де власники можуть відпустити тварин з повідка та не боятися, що тварина завдасть шкоди іншим людям. Це сприяє кращій соціалізації собак, їх слухняності та керованості. За статистикою, лише за

Капитальный ремонт участка дороги по ул. Инженерная (ул. Карла Маркса) от ул. Волгоградская до ул. Правобережная (ул. Ленина)

Уже долгое время по ул. Инженерная (ул. Карла Маркса) снят верхний слой асфальта, сделана видимость подготовительных работ к выполнению капитального ремонта проезжей части, однако, по состоянию на сегодняшний день нет ни намёка на их выполнение. Район расположения этой дороги является частным сектором и единственный автобусный маршрут который доставляет людей от дач и кладбища до центра города ("Урожай") пролегает именно по этой улице. Прошу заметить, что данным маршрутом не предусмотрен перевоз

Нужен ещё один кассир в оделение Приватбанка ул. Циолковского, 27

Думаю, что все, кто хоть раз пользовался услугой кассового обслуживания в отделении Приватбанка по адресу: ул.Циолковского, 27, сожалеют о бездарно потраченном времени на стояние в очереди. Мой личный опыт (04.05.2017, четверг, утро, ок.9-00, примерно 1 час в очереди) не радует меня. Если правда, что теперь это государственный (!) банк, то давайте попробуем достучаться до наших уважаемых ответственных лиц и предложить рассмотреть вариант найма ещё одного кассира. Я считаю, что деньги, потраченные

Відновити трамвайний рух у м.Костянтинівка

Враховуючи важливість екологічного транспорту, а саме таким є трамвай, а також європейські тенденції до його популяризації просимо відновити трамвайний рух у місті. Трамвай як міський вид транспорту з'явився у Костянтинівці у 1930-х. За часів окупації міста фашистами у 1941-1943 роках трамвайне сполучення не припинялося. За складних 1990-х трамвай вижив. Сьогодні місцева влада, посилаючись на економічну складову, дозволила демонтаж тролей і рейок. Увесь час містяни чують одне й те саме: невиг

Не представляти начальника Управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання "Заслужений учитель України".

У звʼязку з незадовільною роботою, просимо не представляти начальника Управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання "Заслужений учитель України". Вважаємо, що вона не відповідає цьому званню, адже за час її знаходження на посаді у неї були конфлікти з керівництвом багатьох навчальних закладів але Барабаш О.В. не вирішує ситуацію, не йде на діалог з керівниками закладів освіти, та вирішує питання тільки через оголошення дисциплінарних стягнень та погрожує звільненням підлеглим, також вона не

Представити начальника Управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання "Заслужений учитель України"

Просимо представити начальника Управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання "Заслужений учитель України". Вважаємо, що вона відповідає цьому званню, адже впроваджує в діяльність навчальних закладів прогресивні методи та стандарти, які пропонує Міністерство освіти та науки України. Наші навчальні заклади беруть участь в освітній реформі. Барабаш О.В. працює в постійному діалозі з фахівцями та громадськістю, активно діє створена за її сприяння єдина в регіоні Громадська рада при управління ос

Звільнити начальника управління Барабаш О.В.

Просимо звільнити з посади начальника Управління освіти Барабаш О.В. Вважаємо що вона не відповідає своїй посаді так як не впроваджує в діяльність навчальних закладів прогресивні методи та стандарти які вимагає Міністерство науки та освіти України. Наші навчальні заклади не беруть участі в освітній реформі в школах та інших навчальних закладах не обговорюються реформа в сфері освіти не надається ніяких пропозицій по розвитку освіти. За час її знаходження на посаді у неї були конфлікти з керівн

Костянтинівської міської раді приєднатися до Проекту "Відкритий бюджет"

Костянтинівської міської раді приєднатися до Проекту "Відкритий бюджет" (http://www.openbudget.in.ua), який покликаний створити інструменти підвищення прозорості та підзвітності органів влади на місцях.Стратегічним завданням Проєкту є поширення інструментарію проекту серед всіх міст обласного підпорядкування України та ОДА, що не мають власних напрацювань в сфері фінансової прозорості та підзвітності.Команда Проекту просуває ідеї використання відкритого коду, впровадження інструментів еле

Перевірка санітарного стану води у першому міському ставку. Очищення пляжу поруч з ним.

Шановні мешканці міста Костянтинівка, кожен день я бачу як десятки людей купаються у цьому ставку разом зі своїми малими дітьми, також я бачу як там купаються корови, як там купають собак та миють машини, не замислювались ви, що вода може бути дуже забруднена, враховуючи той факт, що у цьому ставку вода є застійною. Я наполягаю, на проведенні перевірки санітарного стану води у цьому ставку, а доки не буде заключення санітарно-епідеміологічної служби застерігаю мешканців міста там не купатись, т

РЕМОНТ БУДІВЛІ КОЛИШНЬОГО КІНОТЕАТРУ ім.Леніна та відновлення його навколишньої інфраструктури

Необхідність відновлення будівлі колишнього кінотеатру обумовлено тим, що у скорому часі цей об'єкт буде становити реальну загрозу життю та здоров'ю мешканці міста які проходять у безпосередній близкості до будівлі ( падіння конструктивних елементів у наслідок хилості). Ні для кого не новина, що місту необхідний сучасний розважальний заклад, як наприклад у Бахмуті (Артемівськ) "Кінотеатр Перемога". Звісно, зважаючи реалії сьогодення, витрачення коштів місього бюджету на подібні заходи буде н