Звернення міського голови

«Сьогодні провідні країни Європи та світу використовують інструмент електронних петицій як діючий засіб вивчення громадської думки та реагування на найактуальніші питання, які турбують мешканців громад. Нещодавно, згідно із змінами у законодавстві, електронні петиції почали впроваджуватись і в Україні як на загальнодержавному, так і на місцевому рівнях. Місто є відкритим для участі мешканців в його управлінні, оскільки все, що ми робимо – ми робимо для добробуту нашої громади. Сервіс з створення електронних петицій розроблено саме для безпосереднього впливання мешканців на життя нашого міста, тому – долучайтесь, вносіть свої пропозиції та висловлюйте свої думки, які ми разом будемо втілювати в життя».
З повагою Давидов С.Д.

Популярні петиції по яким триває збір підписів

Petition image 0d44eac490b863d3f3b29ff898baaa12883da59bd357aad35756cdf424568a28
Залишилось днів

Розпочати опалювальний сезон в дошкільних навчальних закладах, в закладах загальної середньої освіти, в лікувально-профілактичних закладах міста, незалежно від форм власності, у зв’язку зі зниженням нормативної температури повітря у приміщеннях.

Незважаючи на підвищення денної температури зовні, приміщення охолонули та не прогріваються. Температура повітря в дитячих садках, закладах загальної середньої освіти та лікарнях залишається низькою, не скрізь є можливість встановити електрообігрівачі (насамперед через слабку електричну проводку). Більшість з дитячих садків взагалі мають дерев’яні старі вікна, приміщення не утеплені (температура досягає до 16°С). Як наслідок – діти хворіють на застуду з ускладненнями.З метою забезпечення реал

Всі петиції по яким триває збір підписів

Петиції по яким є відповідь

0519cdac529d1e7ea36d10ffe4a8dedc