Звернення міського голови

«Сьогодні провідні країни Європи та світу використовують інструмент електронних петицій як діючий засіб вивчення громадської думки та реагування на найактуальніші питання, які турбують мешканців громад. Нещодавно, згідно із змінами у законодавстві, електронні петиції почали впроваджуватись і в Україні як на загальнодержавному, так і на місцевому рівнях. Місто є відкритим для участі мешканців в його управлінні, оскільки все, що ми робимо – ми робимо для добробуту нашої громади. Сервіс з створення електронних петицій розроблено саме для безпосереднього впливання мешканців на життя нашого міста, тому – долучайтесь, вносіть свої пропозиції та висловлюйте свої думки, які ми разом будемо втілювати в життя».
З повагою Давидов С.Д.

Популярні петиції по яким триває збір підписів

Залишилось днів

Відновити трамвайний рух у м.Костянтинівка

Враховуючи важливість екологічного транспорту, а саме таким є трамвай, а також європейські тенденції до його популяризації просимо відновити трамвайний рух у місті. Трамвай як міський вид транспорту з'явився у Костянтинівці у 1930-х. За часів окупації міста фашистами у 1941-1943 роках трамвайне сполучення не припинялося. За складних 1990-х трамвай вижив. Сьогодні місцева влада, посилаючись на економічну складову, дозволила демонтаж тролей і рейок. Увесь час містяни чують одне й те саме: невиг

Залишилось днів

Не представляти начальника Управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання "Заслужений учитель України".

У звʼязку з незадовільною роботою, просимо не представляти начальника Управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання "Заслужений учитель України". Вважаємо, що вона не відповідає цьому званню, адже за час її знаходження на посаді у неї були конфлікти з керівництвом багатьох навчальних закладів але Барабаш О.В. не вирішує ситуацію, не йде на діалог з керівниками закладів освіти, та вирішує питання тільки через оголошення дисциплінарних стягнень та погрожує звільненням підлеглим, також вона не

Всі петиції по яким триває збір підписів

Петиції по яким є відповідь

Залишилось днів

Представити начальника Управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання "Заслужений учитель України"

Просимо представити начальника Управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання "Заслужений учитель України". Вважаємо, що вона відповідає цьому званню, адже впроваджує в діяльність навчальних закладів прогресивні методи та стандарти, які пропонує Міністерство освіти та науки України. Наші навчальні заклади беруть участь в освітній реформі. Барабаш О.В. працює в постійному діалозі з фахівцями та громадськістю, активно діє створена за її сприяння єдина в регіоні Громадська рада при управління ос

Залишилось днів

Звільнити начальника управління Барабаш О.В.

Просимо звільнити з посади начальника Управління освіти Барабаш О.В. Вважаємо що вона не відповідає своїй посаді так як не впроваджує в діяльність навчальних закладів прогресивні методи та стандарти які вимагає Міністерство науки та освіти України. Наші навчальні заклади не беруть участі в освітній реформі в школах та інших навчальних закладах не обговорюються реформа в сфері освіти не надається ніяких пропозицій по розвитку освіти. За час її знаходження на посаді у неї були конфлікти з керівн

Cfad4dd7fb69c5685f42efd03fd5a058
Залишилось днів

Костянтинівської міської раді приєднатися до Проекту "Відкритий бюджет"

Костянтинівської міської раді приєднатися до Проекту "Відкритий бюджет" (http://www.openbudget.in.ua), який покликаний створити інструменти підвищення прозорості та підзвітності органів влади на місцях. Стратегічним завданням Проєкту є поширення інструментарію проекту серед всіх міст обласного підпорядкування України та ОДА, що не мають власних напрацювань в сфері фінансової прозорості та підзвітності. Команда Проекту просуває ідеї використання відкритого коду, впровадження інструментів еле

E27f11345271515efbd74152bedabab1
Залишилось днів

Перевірка санітарного стану води у першому міському ставку. Очищення пляжу поруч з ним.

Шановні мешканці міста Костянтинівка, кожен день я бачу як десятки людей купаються у цьому ставку разом зі своїми малими дітьми, також я бачу як там купаються корови, як там купають собак та миють машини, не замислювались ви, що вода може бути дуже забруднена, враховуючи той факт, що у цьому ставку вода є застійною. Я наполягаю, на проведенні перевірки санітарного стану води у цьому ставку, а доки не буде заключення санітарно-епідеміологічної служби застерігаю мешканців міста там не купатись, т

Add436ab43c142682784debc58911795
Залишилось днів

РЕМОНТ БУДІВЛІ КОЛИШНЬОГО КІНОТЕАТРУ ім.Леніна та відновлення його навколишньої інфраструктури