Звернення міського голови

«Сьогодні провідні країни Європи та світу використовують інструмент електронних петицій як діючий засіб вивчення громадської думки та реагування на найактуальніші питання, які турбують мешканців громад. Нещодавно, згідно із змінами у законодавстві, електронні петиції почали впроваджуватись і в Україні як на загальнодержавному, так і на місцевому рівнях. Місто є відкритим для участі мешканців в його управлінні, оскільки все, що ми робимо – ми робимо для добробуту нашої громади. Сервіс з створення електронних петицій розроблено саме для безпосереднього впливання мешканців на життя нашого міста, тому – долучайтесь, вносіть свої пропозиції та висловлюйте свої думки, які ми разом будемо втілювати в життя».
З повагою Давидов С.Д.

Популярні петиції по яким триває збір підписів

Залишилось днів

Відремонтувати дорогу між костянтинівкою та іванопілля.

Вже багато років цією дорогою ніхто не займається. Частина дороги від переїзду до річки науміха. На легковому автомобілі вже неможливо проїзджати. Прийміть будь ласка хоть якісь міри.

2a71af30305de6bb2bb74a12d4b5f0fd
Залишилось днів

Створення сучасного скейт парку для молоді

Доброго дня.На дворі 2019р. ,а наше місто зависло між 1990 та 2000,в нашому місті нічого не робиться для молоді.Вже багато років у світі розвиваеться скейт спорт,їзда на роликах та велосипедах,всюди але не в нас.Молодь вимушена кататись біля магазинів,просто серед дороги,між припаркованими автомобілями.Тому пропоную зробити нормальну площадку для молоді,місце навпроти ДК"Жовтень" у сквері біля пам*ятника перемоги.Таким чином місцева влада нарешті зробить молоді гідний подарунок,діти зможуть прово

09a86f9a9258b260f8ec893a562450e1

Нове Шкільне Харчування

Для підвищення та поширення рівня культури здорового харчування у навчальних закладах була розроблена програма «Нове шкільне харчування», автором якої виступив відомий кулінарний експерт Євген Клопотенко.У рамках проекту було розроблено «Збірник рецептів страв для харчування дітей шкільного віку в навчальних та оздоровчих закладах». Рецепти (технічні картки), що наведені у посібнику, згідно отриманого висновку від державної служби україни з питань безпечності харчових продуктів та захисту спожи

Залишилось днів

Лежачие полицейские на пешеходном переходе у остановки Налоговая и нижнее АТБ по проспекту Ломоносова

Доброго времени суток! Ежегодно случаются ДТП в районах пешеходных переходов нижнего АТБ по проспекту Ломоносова и остановки "Налоговая" так же по проспекту Ломоносова. Предлагаю установить на данных переходных пешеходах устройства принудительного снижения скорости (лежачие полицейские) для снижения скорости при переезде пешеходного перехода, тем самым снизить вероятность ДТП и обезопасить участников дорожного движения.

Всі петиції по яким триває збір підписів

Петиції по яким є відповідь

5d73578d0dc5893e31631311fa7430a6
Залишилось днів

Петиція стосовно благоустрою території у дворі по вул.О.Тихого (Леніна) 108, 110, 112, вул.Курська 1.

Ми, мешканці будинків за адресою вул.О.Тихого 108, 110, 112, вул.Курська 1, вимагаємо щоб влада міста звернула увагу на територію колишнього дитячого садка, який знаходиться у дворі зазначених будинків, і вжили заходів щодо належного прибирання та благоустрою цієї території.Будівля дитячого садка знаходиться в аварійному напівзруйнованому стані. Вона становить небезпеку для дітей, які грають у дворі. Частими гостями даної місцевості є люди без певного місця проживання, особи з наркотичною та

Залишилось днів

Светофор на перекрестке Европейская - Б. Хмельницкого (район Лицея, бывшая 11 школа)

На установленном светофоре с обратным отчетом времени (перекресток Европейская - Богдана Хмельницкого: район Лицея (бывшая 11 школа), магазин "Осень") таймер настроен так, что зеленый свет при пересечении пр. Ломоносова горит всего лишь в течение 16 секунд. Необходимо увеличить длительность зеленого сигнала светофора до 25 секунд, т.к. 16 секунд мало для пешеходов, которым разрешено движение в данный момент через проспект. Люди пожилого возраста не всегда успевают перейти за данное время и им при

Залишилось днів

Светофор на перекрестке Ломоносова - Европейская.

Доброго времени суток! На установленном светофоре с обратным отчетом времени (Перекресток Европейская-пр.Ломоновова) таймеры настроены в следующем порядке: зеленый свет по направлению движения пр. Ломоносова горит в течении 40 секунд, а в направлении Европейской всего 16 секунд. Необходимо увеличить длительность зеленого сигнала светофора по направлению Европейской до 25 секунд, т.к. 16 секунд мало для пешеходов, которым разрешено движение в данный момент через проспект Ломоносова. Люди помол

РЕКОНСТРУКЦІЯ ДИТЯЧО-СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ

ОБГРУНТОВАНІСТЬ ПРОВЕДЕННЯ РЕКОНСТРУКЦІЇ ДИТЯЧО- ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ м. КОСТЯНТИНІВКА Спортивний комплекс (у теперішньому вигляді) дитячої юнацької спортивної школи (далі ДЮСШ) був збудований у 1982 р. для задоволення потреб у підвищенні рівня фізичного виховання школярів та юнаків міста. Виконання робіт проходило у кілька етапів і з тогочасними вимогами будівельних

C31fbde26c2ddeda6bd90d82c561c305