Звернення міського голови

«Сьогодні провідні країни Європи та світу використовують інструмент електронних петицій як діючий засіб вивчення громадської думки та реагування на найактуальніші питання, які турбують мешканців громад. Нещодавно, згідно із змінами у законодавстві, електронні петиції почали впроваджуватись і в Україні як на загальнодержавному, так і на місцевому рівнях. Місто є відкритим для участі мешканців в його управлінні, оскільки все, що ми робимо – ми робимо для добробуту нашої громади. Сервіс з створення електронних петицій розроблено саме для безпосереднього впливання мешканців на життя нашого міста, тому – долучайтесь, вносіть свої пропозиції та висловлюйте свої думки, які ми разом будемо втілювати в життя».
З повагою Давидов С.Д.

Популярні петиції по яким триває збір підписів

C31fbde26c2ddeda6bd90d82c561c305
Залишилось днів

Створення вигульного майданчика для собак у Костянтинівці

Спеціальні майданчики для вигулу собак є невід’ємною частиною міст у розвинених країнах. Такі майданчики дозволяють посилити соціальну відповідальність власників собак та вивести культуру вигулу домашніх улюбленців на новий рівень.Майданчик для вигулу – це огороджена територія в парку, чи іншому місці, де власники можуть відпустити тварин з повідка та не боятися, що тварина завдасть шкоди іншим людям. Це сприяє кращій соціалізації собак, їх слухняності та керованості. За статистикою, лише за

Всі петиції по яким триває збір підписів

Петиції по яким є відповідь

Залишилось днів

Капитальный ремонт участка дороги по ул. Инженерная (ул. Карла Маркса) от ул. Волгоградская до ул. Правобережная (ул. Ленина)

Уже долгое время по ул. Инженерная (ул. Карла Маркса) снят верхний слой асфальта, сделана видимость подготовительных работ к выполнению капитального ремонта проезжей части, однако, по состоянию на сегодняшний день нет ни намёка на их выполнение. Район расположения этой дороги является частным сектором и единственный автобусный маршрут который доставляет людей от дач и кладбища до центра города ("Урожай") пролегает именно по этой улице. Прошу заметить, что данным маршрутом не предусмотрен перевоз

Нужен ещё один кассир в оделение Приватбанка ул. Циолковского, 27

Думаю, что все, кто хоть раз пользовался услугой кассового обслуживания в отделении Приватбанка по адресу: ул.Циолковского, 27, сожалеют о бездарно потраченном времени на стояние в очереди. Мой личный опыт (04.05.2017, четверг, утро, ок.9-00, примерно 1 час в очереди) не радует меня. Если правда, что теперь это государственный (!) банк, то давайте попробуем достучаться до наших уважаемых ответственных лиц и предложить рассмотреть вариант найма ещё одного кассира. Я считаю, что деньги, потраченные

Залишилось днів

Відновити трамвайний рух у м.Костянтинівка

Враховуючи важливість екологічного транспорту, а саме таким є трамвай, а також європейські тенденції до його популяризації просимо відновити трамвайний рух у місті. Трамвай як міський вид транспорту з'явився у Костянтинівці у 1930-х. За часів окупації міста фашистами у 1941-1943 роках трамвайне сполучення не припинялося. За складних 1990-х трамвай вижив. Сьогодні місцева влада, посилаючись на економічну складову, дозволила демонтаж тролей і рейок. Увесь час містяни чують одне й те саме: невиг

Залишилось днів

Не представляти начальника Управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання "Заслужений учитель України".

У звʼязку з незадовільною роботою, просимо не представляти начальника Управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання "Заслужений учитель України". Вважаємо, що вона не відповідає цьому званню, адже за час її знаходження на посаді у неї були конфлікти з керівництвом багатьох навчальних закладів але Барабаш О.В. не вирішує ситуацію, не йде на діалог з керівниками закладів освіти, та вирішує питання тільки через оголошення дисциплінарних стягнень та погрожує звільненням підлеглим, також вона не

Залишилось днів

Представити начальника Управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання "Заслужений учитель України"

Просимо представити начальника Управління освіти Барабаш О.В. до почесного звання "Заслужений учитель України". Вважаємо, що вона відповідає цьому званню, адже впроваджує в діяльність навчальних закладів прогресивні методи та стандарти, які пропонує Міністерство освіти та науки України. Наші навчальні заклади беруть участь в освітній реформі. Барабаш О.В. працює в постійному діалозі з фахівцями та громадськістю, активно діє створена за її сприяння єдина в регіоні Громадська рада при управління ос