Звернення міського голови

«Сьогодні провідні країни Європи та світу використовують інструмент електронних петицій як діючий засіб вивчення громадської думки та реагування на найактуальніші питання, які турбують мешканців громад. Нещодавно, згідно із змінами у законодавстві, електронні петиції почали впроваджуватись і в Україні як на загальнодержавному, так і на місцевому рівнях. Місто є відкритим для участі мешканців в його управлінні, оскільки все, що ми робимо – ми робимо для добробуту нашої громади. Сервіс з створення електронних петицій розроблено саме для безпосереднього впливання мешканців на життя нашого міста, тому – долучайтесь, вносіть свої пропозиції та висловлюйте свої думки, які ми разом будемо втілювати в життя».
З повагою Давидов С.Д.

Популярні петиції по яким триває збір підписів

Залишилось днів

Установка общественных чистых туалетов в городе Константиновка

Отсутствие в центре города благоустроенных общественных туалетов приводит к ужасным видам на улицах и неудобству пребывания в общественных местах.В центре Константиновки практически нет общественных (платных и бесплатных) туалетов, где горожане и гости города могли бы в полной мере удовлетворять свои потребности. Отсутствие уборных приводит к нарушению санитарных норм в жилых зонах города. Гости города, могут присоединиться и поддержать данную инициативу. Туалеты, которые в небольшом количестве

119c70834487568d80c864b5e4d81e12
Залишилось днів

Удаление несанкционированных надписей на фасадах зданий и остановках

Просьба закрасить надписи на зданиях, остановках общественного транспорта в г. Константиновка, которые являются нарко-тэгами и нецензурными выражениями.Такие надписи вредят общему виду города, зданий, общественных мест, являются незаконными, также являются рекламой наркоторговцев, что приводит к опасности вовлечения молодежи в наркотические группы, подвергает опасности школьников! Нарушение закона такие, как распространение и сбыт наркотических средств, психотропных веществ и нарушение бла

9f840e9c9662984639429ccf07352a71
Залишилось днів

Недопущення реорганізації шляхом пониження ступеня Костянтинівської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів № 15 Костянтинівської міської ради Донецької області в Костянтинівський заклад загальної середньої освіти І –ІІ ступенів № 15 Костянтинівської міської ради Донецької області за адресою:85103, Донецька область, м. Костянтинівка, вул.. Соборності, буд. 9.

Вже третій раз на засіданні міської ради буде виноситись питання щодо реорганізації шляхом пониження ступеня Костянтинівської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів № 15 Костянтинівської міської ради Донецької області в Костянтинівський заклад загальної середньої освіти І –ІІ ступенів № 15 Костянтинівської міської ради . Нас, батькам дітей, які навчаються у цій школі, дуже болісно і прикро, що наші діти не зможуть отримати повну загальну середню освіту в тому закладі, який став для них другою домі

Всі петиції по яким триває збір підписів

Петиції по яким є відповідь

Залишилось днів

Розпочати опалювальний сезон в дошкільних навчальних закладах, в закладах загальної середньої освіти, в лікувально-профілактичних закладах міста, незалежно від форм власності, у зв’язку зі зниженням нормативної температури повітря у приміщеннях.

Незважаючи на підвищення денної температури зовні, приміщення охолонули та не прогріваються. Температура повітря в дитячих садках, закладах загальної середньої освіти та лікарнях залишається низькою, не скрізь є можливість встановити електрообігрівачі (насамперед через слабку електричну проводку). Більшість з дитячих садків взагалі мають дерев’яні старі вікна, приміщення не утеплені (температура досягає до 16°С). Як наслідок – діти хворіють на застуду з ускладненнями.З метою забезпечення реал

0519cdac529d1e7ea36d10ffe4a8dedc
Залишилось днів

Надання звання Почесного громадянина міста Пономарьову Олександру Олександровичу