Звернення міського голови

«Сьогодні провідні країни Європи та світу використовують інструмент електронних петицій як діючий засіб вивчення громадської думки та реагування на найактуальніші питання, які турбують мешканців громад. Нещодавно, згідно із змінами у законодавстві, електронні петиції почали впроваджуватись і в Україні як на загальнодержавному, так і на місцевому рівнях. Місто є відкритим для участі мешканців в його управлінні, оскільки все, що ми робимо – ми робимо для добробуту нашої громади. Сервіс з створення електронних петицій розроблено саме для безпосереднього впливання мешканців на життя нашого міста, тому – долучайтесь, вносіть свої пропозиції та висловлюйте свої думки, які ми разом будемо втілювати в життя».
З повагою Давидов С.Д.

Популярні петиції по яким триває збір підписів

5d73578d0dc5893e31631311fa7430a6
Залишилось днів

Петиція стосовно благоустрою території у дворі по вул.О.Тихого (Леніна) 108, 110, 112, вул.Курська 1.

Ми, мешканці будинків за адресою вул.О.Тихого 108, 110, 112, вул.Курська 1, вимагаємо щоб влада міста звернула увагу на територію колишнього дитячого садка, який знаходиться у дворі зазначених будинків, і вжили заходів щодо належного прибирання та благоустрою цієї території.Будівля дитячого садка знаходиться в аварійному напівзруйнованому стані. Вона становить небезпеку для дітей, які грають у дворі. Частими гостями даної місцевості є люди без певного місця проживання, особи з наркотичною та

Залишилось днів

Відремонтувати дорогу між костянтинівкою та іванопілля.

Вже багато років цією дорогою ніхто не займається. Частина дороги від переїзду до річки науміха. На легковому автомобілі вже неможливо проїзджати. Прийміть будь ласка хоть якісь міри.

Всі петиції по яким триває збір підписів

Петиції по яким є відповідь

Залишилось днів

Светофор на перекрестке Европейская - Б. Хмельницкого (район Лицея, бывшая 11 школа)

На установленном светофоре с обратным отчетом времени (перекресток Европейская - Богдана Хмельницкого: район Лицея (бывшая 11 школа), магазин "Осень") таймер настроен так, что зеленый свет при пересечении пр. Ломоносова горит всего лишь в течение 16 секунд. Необходимо увеличить длительность зеленого сигнала светофора до 25 секунд, т.к. 16 секунд мало для пешеходов, которым разрешено движение в данный момент через проспект. Люди пожилого возраста не всегда успевают перейти за данное время и им при

Залишилось днів

Светофор на перекрестке Ломоносова - Европейская.

Доброго времени суток! На установленном светофоре с обратным отчетом времени (Перекресток Европейская-пр.Ломоновова) таймеры настроены в следующем порядке: зеленый свет по направлению движения пр. Ломоносова горит в течении 40 секунд, а в направлении Европейской всего 16 секунд. Необходимо увеличить длительность зеленого сигнала светофора по направлению Европейской до 25 секунд, т.к. 16 секунд мало для пешеходов, которым разрешено движение в данный момент через проспект Ломоносова. Люди помол

РЕКОНСТРУКЦІЯ ДИТЯЧО-СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ

ОБГРУНТОВАНІСТЬ ПРОВЕДЕННЯ РЕКОНСТРУКЦІЇ ДИТЯЧО- ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ м. КОСТЯНТИНІВКА Спортивний комплекс (у теперішньому вигляді) дитячої юнацької спортивної школи (далі ДЮСШ) був збудований у 1982 р. для задоволення потреб у підвищенні рівня фізичного виховання школярів та юнаків міста. Виконання робіт проходило у кілька етапів і з тогочасними вимогами будівельних

C31fbde26c2ddeda6bd90d82c561c305