Звернення міського голови

«Сьогодні провідні країни Європи та світу використовують інструмент електронних петицій як діючий засіб вивчення громадської думки та реагування на найактуальніші питання, які турбують мешканців громад. Нещодавно, згідно із змінами у законодавстві, електронні петиції почали впроваджуватись і в Україні як на загальнодержавному, так і на місцевому рівнях. Місто є відкритим для участі мешканців в його управлінні, оскільки все, що ми робимо – ми робимо для добробуту нашої громади. Сервіс з створення електронних петицій розроблено саме для безпосереднього впливання мешканців на життя нашого міста, тому – долучайтесь, вносіть свої пропозиції та висловлюйте свої думки, які ми разом будемо втілювати в життя».
З повагою Давидов С.Д.

Популярні петиції по яким триває збір підписів

8e460d6701d7490eb4bce3b175bfc956
Залишилось днів

Дозволити торгівлю сілгосппродуктами на б.Космонавтів

Зараз торгівля сілгоспродуктами на бульварі Космонавтів у Костянтинівці заборонена. Але люди привозять з сел Костянтинівського району продукцію, яку виростили самі та продають. Відділ торгівлі та поліція "гоняють" торгівців, складають на них адмінпротоколи за торгівлю не в ставновлених місцях та штрафують.Пропонується - перекрити рух автомобілів на б.Космонавтів (що предбачено генпланом міста) та міськраді прийняти рішення про вільну торгівлю тут сільгоспродукцією, яку виростили та привозять с

Цілодобове водопостачання в м.Костянтинівка

Станом на сьогодні водопостачання в місті здійснюється за встановленим графіком. Саме така ситуація в місті є несприятливою, жителі потерпають від відсутності належного водопостачання. Забезпечення населення міста якісною питною водою - одна з приоритетних проблем, розв’язання якої необхідно для збереження здоров’я людей , поліпшення умов діяльності і підвищення рівня життя населення. У відповідності зі статтею 13 Закону України "Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення", за якою

Надання звання Почесних грамодян міста Сергію Ісаєву та Івану Зубкову

Присвоїти звання Почесний грамодянин міста (з проведенням всіх необхідних процедур, у тому числі змінення « Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Костянтинівки» з внесенням можливості просвоювати звання посмертно, погодження з родинами тощо):Ісаєву Сергію Володимировичу (народився та мешкав у Костянтинівці):з початком війни активно долучився до волонтерського руху донбаського відділення ГО «Схід та Захід єдині», 2015 року добровольцем пішов до війська, 25 квітня 2016ро

СОЦІАЛЬНІ РИНКИ

Як реалізувати сільгосп продукцію у місті, вирощену власною працею, не отримуючи штрафи за стихійну торгівлю і не створюючи незручностей жителям міста на тратуарах і узбіччях?Кожен продавець сільгосппродукції так чи інакше стикався з проблемою реалізації своєї продукції в недозволеному для цього місці.Як результат, адмін протоколи, штрафи, втрата продукції, нервові потрясіння і стреси, збиток. І це при тому, що продавці, які торгують в халабудах бахчой та іншими овочами і фруктами роблять ц

Всі петиції по яким триває збір підписів

Петиції по яким є відповідь

Залишилось днів

Лежачие полицейские на пешеходном переходе у остановки Налоговая и нижнее АТБ по проспекту Ломоносова

Доброго времени суток! Ежегодно случаются ДТП в районах пешеходных переходов нижнего АТБ по проспекту Ломоносова и остановки "Налоговая" так же по проспекту Ломоносова. Предлагаю установить на данных переходных пешеходах устройства принудительного снижения скорости (лежачие полицейские) для снижения скорости при переезде пешеходного перехода, тем самым снизить вероятность ДТП и обезопасить участников дорожного движения.

2a71af30305de6bb2bb74a12d4b5f0fd
Залишилось днів

Створення сучасного скейт парку для молоді

Доброго дня.На дворі 2019р. ,а наше місто зависло між 1990 та 2000,в нашому місті нічого не робиться для молоді.Вже багато років у світі розвиваеться скейт спорт,їзда на роликах та велосипедах,всюди але не в нас.Молодь вимушена кататись біля магазинів,просто серед дороги,між припаркованими автомобілями.Тому пропоную зробити нормальну площадку для молоді,місце навпроти ДК"Жовтень" у сквері біля пам*ятника перемоги.Таким чином місцева влада нарешті зробить молоді гідний подарунок,діти зможуть прово

09a86f9a9258b260f8ec893a562450e1

Нове Шкільне Харчування

Для підвищення та поширення рівня культури здорового харчування у навчальних закладах була розроблена програма «Нове шкільне харчування», автором якої виступив відомий кулінарний експерт Євген Клопотенко.У рамках проекту було розроблено «Збірник рецептів страв для харчування дітей шкільного віку в навчальних та оздоровчих закладах». Рецепти (технічні картки), що наведені у посібнику, згідно отриманого висновку від державної служби україни з питань безпечності харчових продуктів та захисту спожи

Залишилось днів

Відремонтувати дорогу між костянтинівкою та іванопілля.

Вже багато років цією дорогою ніхто не займається. Частина дороги від переїзду до річки науміха. На легковому автомобілі вже неможливо проїзджати. Прийміть будь ласка хоть якісь міри.

5d73578d0dc5893e31631311fa7430a6
Залишилось днів

Петиція стосовно благоустрою території у дворі по вул.О.Тихого (Леніна) 108, 110, 112, вул.Курська 1.

Ми, мешканці будинків за адресою вул.О.Тихого 108, 110, 112, вул.Курська 1, вимагаємо щоб влада міста звернула увагу на територію колишнього дитячого садка, який знаходиться у дворі зазначених будинків, і вжили заходів щодо належного прибирання та благоустрою цієї території.Будівля дитячого садка знаходиться в аварійному напівзруйнованому стані. Вона становить небезпеку для дітей, які грають у дворі. Частими гостями даної місцевості є люди без певного місця проживання, особи з наркотичною та

Всі петиції по яким є відповідь