Звернення міського голови

«Сьогодні провідні країни Європи та світу використовують інструмент електронних петицій як діючий засіб вивчення громадської думки та реагування на найактуальніші питання, які турбують мешканців громад. Нещодавно, згідно із змінами у законодавстві, електронні петиції почали впроваджуватись і в Україні як на загальнодержавному, так і на місцевому рівнях. Місто є відкритим для участі мешканців в його управлінні, оскільки все, що ми робимо – ми робимо для добробуту нашої громади. Сервіс з створення електронних петицій розроблено саме для безпосереднього впливання мешканців на життя нашого міста, тому – долучайтесь, вносіть свої пропозиції та висловлюйте свої думки, які ми разом будемо втілювати в життя».
З повагою Давидов С.Д.

Популярні петиції по яким триває збір підписів

0ac52ee1e28d0a01ee02875a39e4691f

Надання звання Почесного громадянина міста Асоскову Станіславу Юлійовичу

Присвоїти звання Почесний громадянин міста Асоскову Станіславу Юлійовичу (з проведенням всіх необхідних процедур, у тому числі змінення « Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Костянтинівки» з внесенням можливості присвоювати звання посмертно, погодження з родинами тощо.Станіслав Юлійович Асосков був працівником фізичної культури та спорту, суддею національної категорії, тренером, вчителем. За 43 роки своєї праці в Дитячо-юнацькій спортивній школі Станіслав Юлійович вихо

1cf92831493b2c4e19bd15b79b916c36
Залишилось днів

Присвоїти ім'я Станіслава Юлійовича Асоскова Комунальному закладу «Дитячо-юнацької спортивної школи Костянтинівської міської ради Донецької області».Станіслав Юлійович Асосков був працівником фізичної культури та спорту, суддею національної категорії, тренером, вчителем. За 43 роки своєї праці в Дитячо-юнацькій спортивній школі Станіслав Юлійович виховав велику кількість призерів національних та міжнародних змагань, вніс великий вклад в залучення до здорового способу життя підростаючого поко

0519cdac529d1e7ea36d10ffe4a8dedc
Залишилось днів

Надання звання Почесного громадянина міста Пономарьову Олександру Олександровичу

Присвоїти звання Почесний громадянин міста (з проведенням всіх необхідних процедур, у тому числі змінення «Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Костянтинівки» з внесенням можливості присвоювати звання посмертно, погодження з родинами тощо):Пономарьову Олександру Олександровичу (народився та мешкав у місті Костянтинівка):з початком війни, у березні 2015 року добровольцем пішов до війська, 26 квітня 2016 року помер від поранень, отриманих під час виконання бойового завда

СОЦІАЛЬНІ РИНКИ

Як реалізувати сільгосп продукцію у місті, вирощену власною працею, не отримуючи штрафи за стихійну торгівлю і не створюючи незручностей жителям міста на тратуарах і узбіччях?Кожен продавець сільгосппродукції так чи інакше стикався з проблемою реалізації своєї продукції в недозволеному для цього місці.Як результат, адмін протоколи, штрафи, втрата продукції, нервові потрясіння і стреси, збиток. І це при тому, що продавці, які торгують в халабудах бахчой та іншими овочами і фруктами роблять ц

Залишилось днів

Розпочати опалювальний сезон в дошкільних навчальних закладах, в закладах загальної середньої освіти, в лікувально-профілактичних закладах міста, незалежно від форм власності, у зв’язку зі зниженням нормативної температури повітря у приміщеннях.

Незважаючи на підвищення денної температури зовні, приміщення охолонули та не прогріваються. Температура повітря в дитячих садках, закладах загальної середньої освіти та лікарнях залишається низькою, не скрізь є можливість встановити електрообігрівачі (насамперед через слабку електричну проводку). Більшість з дитячих садків взагалі мають дерев’яні старі вікна, приміщення не утеплені (температура досягає до 16°С). Як наслідок – діти хворіють на застуду з ускладненнями.З метою забезпечення реал

Всі петиції по яким триває збір підписів

Петиції які знаходяться на розгляді

8e460d6701d7490eb4bce3b175bfc956
Залишилось днів

Дозволити торгівлю сілгосппродуктами на б.Космонавтів

Зараз торгівля сілгоспродуктами на бульварі Космонавтів у Костянтинівці заборонена. Але люди привозять з сел Костянтинівського району продукцію, яку виростили самі та продають. Відділ торгівлі та поліція "гоняють" торгівців, складають на них адмінпротоколи за торгівлю не в ставновлених місцях та штрафують.Пропонується - перекрити рух автомобілів на б.Космонавтів (що предбачено генпланом міста) та міськраді прийняти рішення про вільну торгівлю тут сільгоспродукцією, яку виростили та привозять с

Всі петиції які знаходяться на розгляді

Петиції по яким є відповідь

Цілодобове водопостачання в м.Костянтинівка

Станом на сьогодні водопостачання в місті здійснюється за встановленим графіком. Саме така ситуація в місті є несприятливою, жителі потерпають від відсутності належного водопостачання. Забезпечення населення міста якісною питною водою - одна з приоритетних проблем, розв’язання якої необхідно для збереження здоров’я людей , поліпшення умов діяльності і підвищення рівня життя населення. У відповідності зі статтею 13 Закону України "Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення", за якою

Надання звання Почесних грамодян міста Сергію Ісаєву та Івану Зубкову

Присвоїти звання Почесний грамодянин міста (з проведенням всіх необхідних процедур, у тому числі змінення « Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Костянтинівки» з внесенням можливості просвоювати звання посмертно, погодження з родинами тощо):Ісаєву Сергію Володимировичу (народився та мешкав у Костянтинівці):з початком війни активно долучився до волонтерського руху донбаського відділення ГО «Схід та Захід єдині», 2015 року добровольцем пішов до війська, 25 квітня 2016ро

Залишилось днів

Лежачие полицейские на пешеходном переходе у остановки Налоговая и нижнее АТБ по проспекту Ломоносова

Доброго времени суток! Ежегодно случаются ДТП в районах пешеходных переходов нижнего АТБ по проспекту Ломоносова и остановки "Налоговая" так же по проспекту Ломоносова. Предлагаю установить на данных переходных пешеходах устройства принудительного снижения скорости (лежачие полицейские) для снижения скорости при переезде пешеходного перехода, тем самым снизить вероятность ДТП и обезопасить участников дорожного движения.

2a71af30305de6bb2bb74a12d4b5f0fd
Залишилось днів

Створення сучасного скейт парку для молоді

Доброго дня.На дворі 2019р. ,а наше місто зависло між 1990 та 2000,в нашому місті нічого не робиться для молоді.Вже багато років у світі розвиваеться скейт спорт,їзда на роликах та велосипедах,всюди але не в нас.Молодь вимушена кататись біля магазинів,просто серед дороги,між припаркованими автомобілями.Тому пропоную зробити нормальну площадку для молоді,місце навпроти ДК"Жовтень" у сквері біля пам*ятника перемоги.Таким чином місцева влада нарешті зробить молоді гідний подарунок,діти зможуть прово