Звернення міського голови

«Сьогодні провідні країни Європи та світу використовують інструмент електронних петицій як діючий засіб вивчення громадської думки та реагування на найактуальніші питання, які турбують мешканців громад. Нещодавно, згідно із змінами у законодавстві, електронні петиції почали впроваджуватись і в Україні як на загальнодержавному, так і на місцевому рівнях. Місто є відкритим для участі мешканців в його управлінні, оскільки все, що ми робимо – ми робимо для добробуту нашої громади. Сервіс з створення електронних петицій розроблено саме для безпосереднього впливання мешканців на життя нашого міста, тому – долучайтесь, вносіть свої пропозиції та висловлюйте свої думки, які ми разом будемо втілювати в життя».
З повагою Давидов С.Д.

Популярні петиції по яким триває збір підписів

Petition image 0d44eac490b863d3f3b29ff898baaa12883da59bd357aad35756cdf424568a28
Залишилось днів

Вимагаємо забезпечити соціальні стандарти водопостачання у всіх районах міста Костянтинівка

Мешканці Костянтинівки вимагають забезпечити соціальні стандарти водопостачання у всіх районах міста. Навіть після проведених ремонтів на магістральному водоводі Другого Донецького водопроводу, та відновлення водопостачання на місто Костянтинівку, в багатьох районах водопостачання не відновлюється. При цьому, в інших районах, питна вода "річками" тече вулицями міста, без обліку та можливості її використання за належністю. Відповідні служби міста зрозумілої відповіді не надають. Міжнародн

Всі петиції по яким триває збір підписів

Петиції по яким є відповідь

Petition image 0d44eac490b863d3f3b29ff898baaa12883da59bd357aad35756cdf424568a28
Залишилось днів

Ремонт дороги к инфекционной больнице

Сейчас сложное экономическое время в Украине и в городе из-за COVID-19. Наша городская инфекционная поликлиника (все врачи, мед.работники и обслуживающий персонал ) прилагают максимум усилий на борьбу с инфекционными заболеваниями. Но попасть в инфекционную поликлинику на автомобиле это целая полоса препятствий.На участке от ул. Громова до больницы дорожное покрытие имеет множество ям глубиной 20-30 см. А ведь часто бывают ситуации и экстренной мед.помощи - доставка пациентов машинами "Ск

8aed1e3a38beda2d8f285a330490f89f
Залишилось днів

Петиція проти закриття МНВК!!!!! Підтримайте заклад який має право на існування!!!

На даний час для батьків, учнів міста Костянтинівка постає питання щодо існування МНВК, а саме щодо знищення закладу.24 березня 2020 року на сайті Костянтинівської міської ради з’явилась інформація щодо ліквідації Міжшкільного навчально-виробничого комбінату трудового навчання та професійної орієнтації учнів 8-11 класів загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів міста Костянтинівки (далі - МНВК). Мета ліквідації - це оптимізація мережі закладів освіти міста та ефективне використання бюджетних коштів

2f27e8af41e7085b66b2d68c971ca095

Проти реорганізації загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15

Текст написаний випускниками та учнями Костянтинівської школи № 15, для яких ця школа не просто школа, а другий дім!Вперше стіни нашої школи побачили своїх учнів в 1960 році , минуло 60 років з тих пір,як продзвенів перший дзвінок на урок. Кожен з нас пам'ятає першу лінійку, перший вірш, і звичайно ж той перший дзвінок. За 11 років школа стає домівкою, вчителі батьками, і розставання завжди зі сльозами на очах. А 1-го вересня двері знову відкриті і в коридорах знову лунають дзвінкі голоси напов

9f840e9c9662984639429ccf07352a71
Залишилось днів

Недопущення реорганізації шляхом пониження ступеня Костянтинівської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів № 15 Костянтинівської міської ради Донецької області в Костянтинівський заклад загальної середньої освіти І –ІІ ступенів № 15 Костянтинівської міської ради Донецької області за адресою:85103, Донецька область, м. Костянтинівка, вул.. Соборності, буд. 9.

Вже третій раз на засіданні міської ради буде виноситись питання щодо реорганізації шляхом пониження ступеня Костянтинівської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів № 15 Костянтинівської міської ради Донецької області в Костянтинівський заклад загальної середньої освіти І –ІІ ступенів № 15 Костянтинівської міської ради . Нас, батькам дітей, які навчаються у цій школі, дуже болісно і прикро, що наші діти не зможуть отримати повну загальну середню освіту в тому закладі, який став для них другою домі

119c70834487568d80c864b5e4d81e12
Залишилось днів

Удаление несанкционированных надписей на фасадах зданий и остановках